Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Και "επίσημα" και γρήγορα τα 56α γενέθλια της Μαρίας Σπυράκη


Τα "επίσημα" 56α γενέθλιά της γιόρτασε σήμερα στο πολιτικό της γραφείο η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Η πολιτικός της ΝΔ ανέβασε σχετικό βίντεο στο προφίλ της στο facebook, όπου φαίνεται να σβήνει κεράκια, με τους συνεργάτες της να της εύχονται χρόνια πολλά.

Κορωνοϊός (11/9/2021): 2.197 νέα κρούσματα (30 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 39 θάνατοι και 375 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.197, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 613.838 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 186 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.801 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 11/9/2021, 4:17 μ.μ.


Συνελήφθη γυναίκα που εμπλέκεται σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων
Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της εμπορίας – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, βραδινές ώρες της 09-09-2021, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας είχαν προχωρήσει σε έλεγχο ατόμων που επέβαιναν σε όχημα, στο οποίο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μικροδέματα ηρωίνης και κάνναβης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί άντρες ηλικίας 32 και 29 ετών.

Συλλήψεις δύο ατόμων από αστυνομικούς του Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2021) μετά από συντονισμένες αστυνομικές έρευνες για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, δύο άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ε. Αγαθοπούλου: Υπερήφανα συμμετέχουμε στο Athens Pride


Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρμόδιας για θέματα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το Athens Pride

Σήμερα για μια ακόμη φορά, συμπορευόμαστε με τις αγωνίες και τα δίκαια αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σε μια πορεία αλληλεγγύης, περηφάνειας, ενθύμησης και διεκδίκησης περισσότερης ορατότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ποιητικές διαδρομές με τους μεγάλους μας ποιητές


Του Κώστα Μπούζα
Χθες βράδυ είπα να διαβάσω λίγη ποίηση. Έτσι, για να μερώσουν λίγο τα σκοτάδια... Και διάβασα για κείνους «όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες».

Πρόγραμμα αθλητικών, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το ΚΔΑΠ Κinesis for kids ανοίγει τις πύλες του, για να υποδεχτεί τους μαθητές του. Η δομή μας θα γεμίσει και πάλι με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών μας. Μια νέα χρονιά ξεκινά με όρεξη για δουλειά, αισιοδοξία και χαμόγελο. 

Η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλά στη Γνώμη και στους Χρυσή Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


H νεαρά κα. Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, είναι Πανεπιστημιακός και Πολιτικό Στέλεχος, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αρμόδια για Θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην Κυβέρνηση Κ. Κ. Μητσοτάκη. Μιλά στη Γνώμη και στους Παπαδοπούλου Χρυσή-Ουρανία και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά.