Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Αυτοκτόνησε ο πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Μάντης

Απώλεια για την πόλη των Ιωαννίνων η αυτοκτονία του πρώην αντιδημάρχου, ενός συνεπούς αυτοδιοικητικού παράγοντα που πάντα προσέφερε στα κοινά και είχε πολλά να δώσει ακόμη.
Στη δήλωσή που είχε κάνει ο Νίκος Μάντης, μετά την παραίτηση την οποία είχε υποβάλλει από την θέση του αντιδημάρχου οικονομικών, είχε αναφέρει τα ακόλουθα:

Ανοικτή επιστολή "Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς"

"Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς,
Εκπροσωπώντας τον συνδυασμό της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ" ζητάμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που φέρνουν στη Βουλή κυβέρνηση και τρόικα, με το οποίο προωθούν 12.500 διαθεσιμότητες και 4.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Δεν άφησαν ροδάκινα για ροδάκινο

Συνελήφθησαν σήμερα (13.07.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, τρεις ημεδαποί 30, 39 και 41 ετών, για κλοπή ροδάκινων.

Οι ονομαστικές καταστάσεις καθηγητών που απολύονται (όλα τα ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ανάρτηση χωρίς προηγούμενη Διασταύρωση
Έφτασε στις Διευθύνσεις Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Χώρας, πριν από λίγο, κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που είναι προς απόλυση – διαθεσιμότητα, προκειμένου να ελέγξουν τους πίνακες και να συμπληρώσουν κάποια στοιχεία. Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας θα έχουμε τους οριστικούς πίνακες με τους πρώτους εκπαιδευτικούς προς απόλυση…..

Τσάκωσαν 47χρονο για ναρκωτικά στο Χειμαδιό Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (12.07.2013) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 47 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ρωμαίηκα και Έμμετρα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Όσο ο χρόνος θα περνά
το πάθος θα πληρώνεις
με μίσος εναντίον σου
τον κόσμο θα πορώνεις.

Οικισμός Αγία Παρασκευή νομού Κιλκίς: "Στους πρόποδες του Μπέλλες"

Μέσα Μαζικής Ενημέρωση (ΜΜΕ) και κόμματα εξουσίας

Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης
Οικονομολόγος 

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ έχει ανοίξει μια φιλολογία γύρω από την λεγόμενη δημόσια τηλεόραση και γενικότερα για τα ΜΜΕ.
Δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, στελέχη κομμάτων και άλλοι επώνυμοι αναφερόμενοι στο λουκέτο της ΕΡΤ μιλούν για «πραξικόπημα, εκτροπή, για πλήγμα στη δημοκρατία» και άλλα παρόμοια και προτείνουν ενωτικούς αγώνες υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ, από την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης.

Υπογράψτε το φήφισμα

Ψήφισμα που υπογράφτηκε από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίων Υπηρεσιών του Κιλκίς και την κ. Αγαθοπούλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, σχετικό με το σχέδιο συγχώνευσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς. Το εν λόγω ψήφισμα βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη για συλλογή υπογραφών πολιτών.
Δείτε ΕΔΩ

Οι ταυτόχρονα τυχαίες(;) ειδήσεις για την ελληνική οικονομία

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Οι «New York Times» και η «Wall Street Journal» την ίδια ημέρα, την Τετάρτη που μας πέρασε, ανακοίνωναν περίπου τις ίδιες ειδήσεις για την ελληνική οικονομία και το ζοφερό της μέλλον. «Λάθος συνταγή», «ανεπαρκείς και βεβιασμένες μεταρρυθμίσεις», «η Ελλάδα δεν πρόκειται να ξεπληρώσει ποτέ τα χρήματα που της δάνεισαν» και άλλα πολλά, ήταν τα όμοια νέα των δυο μεγάλων εφημερίδων των ΗΠΑ.

Ransomware! Επικίνδυνος ιός υπολογιστών - Αντιμετώπιση σε περίπτωση μόλυνσης

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες ότι το κακόβουλο λογισμικό, με την ονομασία “Ransomware” ή κοινώς “ιός των 100 ευρώ”, που εξακολουθεί να εμφανίζεται στο διαδίκτυο, παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα έξαρση σε πολλές χώρες, όπως και στη χώρα μας.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς για το συλλαλητήριο της Τρίτης 16 Ιουλίου 2013

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς, καλεί τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα, να συμμετέχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 16 Ιουλίου 2013.

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την πολιτική της Κυβέρνησης, Ε.Ε. και ΔΝΤ, για να μην περάσουν οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις.

Είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δεν θα γίνουμε ΑΡΙΘΜΟΙ!
Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, ώρα 10 με 10:30π.μ..