Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

(Video) Μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς απεγκλωβίζει παγιδευμένο σκύλο

Μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς απεγκλωβίζει σκύλο παγιδευμένο επί 5 ημέρες σε βούρκο στο Γερακαριό Κιλκίς, Τρίτη 23 Αυγούστου 2022.

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΕ) ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΕΡΓΟ «Αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη των ταφικών τύμβων (Τ Ι και Τ ΙΙ) της Τ.Κ. Τούμπας του Δήμου Παιονίας, Π.Ε. Κιλκίς» της πράξης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΑΦΙΚΩΝ ΤΥΜΒΩΝ (Τ Ι ΚΑΙ Τ ΙΙ) ΤΗΣ Τ.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ» (MIS 5060277) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς.
Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Εννέα υποτροφίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων MEDITERRANEAN COLLEGE, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ studies (Κ.Δ.Β.Μ.2) και MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κ.Δ.Β.Μ.2) και συμμετέχει στο θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Συνελήφθη 67χρονη, η οποία κατείχε χρηματικό ποσό που προερχόταν από υπόθεση τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένης

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη γυναίκας, η οποία κατείχε χρηματικό ποσό που προερχόταν από υπόθεση τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 23/8/2022, 01:42 μ.μ.

Σύλληψη ατόμου για διακίνηση ναρκωτικών
Ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες προχθές (21-08-2022) έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς και μέλη του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς, από τις 25 Αυγούστου 2022 ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα των αθλημάτων. Μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς επί της οδού Τραπεζούντος 17, τις ώρες 10:00 – 12:00 και 18:00 – 21:00.
Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί 1 Σεπτεμβρίου 2022.

Από 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς

Από 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς.
Ώρες από 18.00 έως 23.00 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos επί της οδού 21ης Ιουνίου 43.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 26η Αυγούστου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

5 χρόνια Fibonacci



Συγχαρητήρια μημύματα στη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη στη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Θερμά συγχαρητήρια στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, από την Αξιούπολη ν. Κιλκίς, η οποία κατέκτησε τον πρώτο WTA τίτλο της καριέρας της, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Λαγός και η Χελώνα - Ο αγώνας του φετινού καλοκαιριού" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Λαγός και η Χελώνα - Ο αγώνας του φετινού καλοκαιριού" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς μεταφέρεται λόγω βροχής από την Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Παρασκευή 26 Αυγούστου και ώρα 21:00.