Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

«Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Δελτίο τύπου εταιρείας θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις»
Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα τη “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων” του ΑΡΚΑ. 

Εγκαινιάστηκε πρωτότυπη ελεύθερη βιβλιοθήκη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Στο πλαίσιο της Γιορτής Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στην Ενορία της Αγίας Άννης Κατερίνης, εγκαινιάστηκε η πρότυπη ελεύθερη δημόσια βιβλιοθήκη τύπου «pop-up library». Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Ζωή πολυμέριμνη, χωρίς καμία εσωτερική ευτυχία


Δεν έχουμε ανάγκη των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων για να δούμε, να γευτούμε ή να διαβάσουμε το βιβλίο της φύσης… είναι δίπλα μας …
Του Ευάγγελου Μαυρογόνατου
Στη σημερινή μας εποχή την τόσο ταραγμένη, όλα γύρω μας φαντάζουν μαύρα, και το μόνο που ακούμε από το πρωί που ξυπνάμε, είναι οι οικονομικοί δείκτες και οικονομικά μέτρα εξυγίανσης της οικονομίας, η οποία θα μας προσφέρει ευμάρεια, καλοπέραση, ευδαιμονισμό, χλιδή, χρήμα άφθονο για ικανοποίηση του ακόρεστου καταναλωτισμού μας, αυτόν που μας μπόλιασαν εδώ και πολλά χρόνια στο μυαλό μας και δεν λέμε ν΄ αποτοξινωθούμε, αντίδοτα υπάρχουν σε αφθονία γύρω μας πλουσιοπάροχα. Ναι υπάρχουν και είναι δωρεάν μέσα στη φύση, είναι δίπλα μας.

Video από το "7ο Συναπάντεμαν Διβουνιωτών Κιλκίς και Φίλων"


Το "7ο Συναπάντεμαν Διβουνιωτών Κιλκίς και Φίλων" έγινε στο Δίβουνο Κιλκίς το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019.

Η ταινία “Ένα ενωμένο βασίλειο”, στο Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς


Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, θα απολαύσουμε την ταινία “Ένα ενωμένο βασίλειο”, στο Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς.
Η ταινία θα προβληθεί μόνο μια φορά. Μην την χάσετε.


Η ταινία “Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα” στο Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς


Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος δεν θα μπορούσε να μην ικανοποιήσει και τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων. Έτσι την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ θα απολαύσουν την μεταγλωτισμένη ταινία “Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα”. (Αλλαγή ημέρας, δείτε ΕΔΩ)

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ευχαριστεί όλους τους πολίτες του Κιλκίς για τη συμμετοχή τους στην κορυφαία για την πατρίδα μας εκλογική διαδικασία, καθώς αυτή αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας μας.

(Video) Ετήσιος καλοκαιρινός χορός 2019 του Συλλόγου "Ουλ Εντάμαν" Διποτάμου Κιλκίς


Ετήσιος καλοκαιρινός χορός 2019 του Συλλόγου "Ουλ Εντάμαν" Διποτάμου Κιλκίς, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019.