Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Επιτυχίες για τον ΓΑΣ Κιλκίς στο 4αθλο

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το τρίτο και τελευταίο τέτραθλο Κ14 του διασυλλογικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου για τον όμιλο του Κιλκίς στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Το ριπτικό τέτραθλο για αθλητές-τριες του 2006-2007 περιελάμβανε 60μ., άλμα σε μήκος, σφαιροβολία και ρίψη vortex.

Συνελήφθη 28χρονος στις Σέρρες για διαρρήξεις - κλοπές καταστημάτων και οχημάτων

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα, κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων και οχημάτων στην πόλη των Σερρών και συνελήφθη για την υπόθεση 28χρονος ημεδαπός.

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (10/10/2019)

Δελτίο τύπου Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Εποικοδομητική συνάντηση Δ.Σ. ΛΕΚ και Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δ. Κιλκίς κ. Κοσμίδη
Εξόχως εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Κιλκίς κ. Θέμη Κοσμίδη, κατά την πρώτη επίσκεψή του στον χώρο του Συλλόγου την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019.

9ος Ημιμαραθώνιος Πάικου, στις 3 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας
Στις 3 Νοεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο ένατος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ και ο 2ος αγώνας μήκους 5 χιλιομέτρων με την ονομασία «Καστανόδασος Πάικου» στο Πάικο του Νομού Κιλκίς ο οποίος και αυτή τη χρονιά θα είναι αφιερωμένοι στην προστασία του Πάικου από τα καταστροφικά σχέδια δημιουργίας δεκάδων μικρών υδροηλεκτρικών φραγμάτων στα ρέματα του. 

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Καμπάνη vs Γουμένισσα

Κάντε κλικ επάνω στην αφίσα

Άμεση λήψη μέτρων για την αποτροπή υπερχείλισης λυμάτων σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Τη λήψη επειγόντων μέτρων για την αποτροπή υπερχείλισης λυμάτων στις περιοχές της Παναγίας - 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, Αγίου Δημητρίου, Φιλιππουπόλεως, με πρώτο τον έλεγχο των υδρορροών όλων των πολυκατοικιών και μονοκατοικιών της πόλης του Κιλκίς προέκρινε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. μετά και τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ο Πρόεδρός της και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Δόμησης Ανέστης Πογέλης με γονείς και κηδεμόνες του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα «Παγκόσμια ημέρα κοριτσιού, η θέση του στη σημερινή κοινωνία»

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Κοριτσιού, η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος-Το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης και οι Σοροπτιμιστικοί Όμιλοι της Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν ημερίδα στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Παγκόσμια ημέρα κοριτσιού, η θέση του στη σημερινή κοινωνία».

Πάμε θέατρο στην παράσταση "Η φόνισσα" του Παπαδιαμάντη;

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
Αναχώρηση 18.00 από την πλατεία Ειρήνης Κιλκίς
Συμμετοχή στα τηλέφωνα:
Απόγευμα 4-8 : 23410 24217
Απόγευμα 5-8: 6946 595 220

Σου αρέσουν οι πολεμικές τέχνες;

Σου αρέσουν οι πολεμικές τέχνες;
Επωφελήσου της προσφοράς και παρακολούθησε Kick Boxing, MMA, Kyokushin Karate και Muy Thai στην Fight Τraining Ηall του Kinesis-Gym.
30€/μήνα + 1 μήνας ΔΩΡΟ με την εγγραφή
Ετήσια συνδρομή 200€
*ισχύει για νέα ή ανενεργά μέλη

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Αυτά είναι τα ολιγομελή τμήματα που δεν εγκρίθηκαν

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ απαιτεί την έγκριση των παρακάτω ολιγομελών τμημάτων που δεν εγκρίθηκαν στο Νομό Κιλκίς.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς, στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Δελτίο τύπου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό γεγονός που προσελκύει κάθε χρόνο αθλητές και αθλούμενος από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με τις μικρότερες διαδρομές, τις παράλληλες εκδηλώσεις και την συμμετοχή όλης της τοπικής κοινωνίας ξεπερνάει τα όρια του αθλητικού γεγονότος και αποτελεί μία γιορτή ανάδειξης και προβολής της περιοχής.