Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

(Video) Εικόνες ντροπής στους τοίχους του Κλειστού Γυμναστηρίου Καμπάνη

Τι λέει η Λα.Συ. Παιονίας για τη στάση της Διοίκησης Σιωνίδη κατά την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας 
Με την γνώριμη τακτική του εφησυχασμού και του αποπροσανατολισμού υποδέχτηκε η Διοίκηση Σιωνίδη την Υπουργό Παιδείας, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στη Γουμένισσα.

"Το Υπουργείο Εργασίας είναι υπεύθυνο για τα ελλιπή μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την covid 19"

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σήμερα βλέπουμε τα δραματικά αποτελέσματα της κατάργησης της αυτονομίας του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας από την κυβέρνηση της ΝΔ και την απουσία αποτελεσματικών ελέγχων και μέτρων προστασίας των εργαζομένων από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δωρεάν συμμετοχή παιδιών χωρίς voucher στο Δημοτικό ΚΔΑΠ Κιλκίς

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς ανακοινώνει στους γονείς που δεν έχουν λάβει voucher, αν και το δικαιούνται, να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κιλκίς ώστε να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν στις προσφερόμενες δραστηριότητες – παροχές του ΚΔΑΠ.

Σε πλήρη λειτουργία το νέο ΚΕΠ Πολυκάστρου

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση και τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το νέο ΚΕΠ Πολυκάστρου. Οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας 23 Β (πλησίον του ΚΤΕΛ) εξασφαλίζουν την ευκολότερη πρόσβαση στο ΚΕΠ (άνετοι χώροι στάθμευσης) και αναβαθμίζουν την ποιότητα και την ταχύτητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς του πολίτες.

Κιλκίς 10 Σεπτεμβρίου 2010: Παρέλαση από... Φερράρι στο Κιλκίς



Δείτε ρεπορτάζ της Γνώμης της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2010

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Στήσιμο αργαλειού στο Γερακαριό Κιλκίς

Της Μόνικας Σωτηριάδου
Όπως σε όλα τα χωριά της Πατρίδας μας, θα συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάνε και "πονάνε" τον τόπο τους έτσι και στο Γερακαριό Κιλκίς. Ένα όμορφο και ήσυχο χωριό με τους κατοίκους που προσπαθούν με κόπο και χαμόγελο να προσπεράσουν τα δύσκολα και να βρούνε εκείνα τα απλά και ωραία που αξίζει να ασχοληθούν και να μεταφέρουν.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Παρασκευή 11/9/2020, 8:25 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας συνελήφθησαν 4 άτομα για διαρρήξεις οικιών σε Πέλλα και Φλώρινα 
Συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 4 άτομα για διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Πέλλας και της Φλώρινας.

ΚΔΑΠ Kinesis for Kids: Παραμένουμε ασφαλείς με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Τα σχολεία ξεκινούν, μαζί και το απογευματινό ωράριο των ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. Θέλουμε και επιδιώκουμε πάντα την ασφάλεια των μικρών μας φίλων, αλλά και των γονέων. Ακολουθώντας απλές οδηγίες σύμφωνες με τον εθνικό οργανισμό δημόσιας υγείας, μπορούμε όλοι μαζί να έχουμε μια καλή και ασφαλή σχολική χρονιά. 

Ξένες Γλώσσες Αποστολίδου


Κουκουβάγιες "επισκέφτηκαν" τα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Στις δομές Kinesis for Kids η δεύτερη εβδομάδα είχε πρωταγωνιστή το γνωστό νυκτόβιο πτηνό, την κουκουβάγια. Χάρισαν στα παιδιά λίγη από τη σοφία τους ώστε να κυλήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά. 

Εντολή Βεργιδη για αυστηροποίηση όλων των πρωτοκόλλων για την Covid 19

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Εντολή για αυστηροποίηση όλων των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό, αλλά και για ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του ιού, έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης- έπειτα από την απόφαση για την υπαγωγή της ΠΕ Κιλκίς σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19- στους προϊσταμένους των Υποδιευθύνσεων και των Τμημάτων, καθώς κι όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ΠΕ, καλώντας τους, παράλληλα, να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς ανακοινώνει ότι µετά την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών στις 06/09/2020, αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώµα και κατένειµε τις αρμοδιότητές του ως ακολούθως:

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Ξεκινά το τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη και νήπια


Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Ένα νέο τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη και νήπια γεννημένα το 2017 και 2018 σε νέο χώρο που πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την προστασία από τον covid 19 θα ξεκινήσει. 

Επιμόρφωση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την εξειδικευμένη εφαρμογή η/υ και κινητού τηλεφώνου


Δελτίο τύπου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς 
Δεδομένης της υποχρέωσης, εκ των συνθηκών, γνώσης και χειρισμού ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών πλατφορμών η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς οργάνωσε και υλοποίησε ταχύρρυθμο πρόγραμμα εξ αποστάσεως επιμόρφωσης με αντικείμενο την καλλιέργεια των γνώσεων και δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών (μόνιμοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής αγωγής) σε διδακτικές προσεγγίσεις και μεθοδολογικά εργαλεία, προκειμένου να καταστεί εφικτή και με ποιοτικούς όρους η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές της μονάδες.

Κορωνοϊός (11/9/2020): 287 νέα κρούσματα και 3 θάνατοι


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 287 νέα κρούσματα και 3 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 12.734 και των θυμάτων σε 300. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 52 συμπολίτες μας, ενώ 169 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 1.094.354 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω των έκτακτων μέτρων


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω των έκτακτων μέτρων τα οποία έχουν αποφασιστεί για την ΠΕ Κιλκίς, μετά τα τελευταία κρούσματα.

Τι λέει το ΚΚΕ Κιλκίς για την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας στη Γουμένισσα

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Να παρουσιάσει μια στρεβλή πραγματικότητα, πως όλα είναι έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά, προσπάθησε η Υπουργός Παιδείας, κατά τη σημερινή, «εν κρυπτώ», επίσκεψή της στη Γουμένισσα, συνοδεία τοπικών παραγόντων της ΝΔ. Όμως η πραγματικότητα 4 μέρες πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα τη διαψεύδουν.

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς


Δελτίο τύπου  Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Στους 5ους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας συμμετείχε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς με εξαιρετικές επιδόσεις, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. 
Συγκεκριμένα: