Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λεωνίδα Τζαβέλλα ως περιφερειακού συμβούλου Κιλκίς, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Α. Τζιτζικώστα

Υπογράφει ο Λεωνίδας Τζαβέλλας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Φίλες και Φίλοι
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Περιφερειακού Συμβούλου Κιλκίς.

Ποζίδου Στολτίδου Χρυσούλα: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η Χρυσούλα Ποζίδου Στολτίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1980 κατάγομαι από την Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς οι γονείς μου είναι ο Γρηγόρης Ποζίδης και η Σταυρούλα Ποζίδου. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Στολτίδη Ιατρό Παθολόγο Ογκολόγο και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Ζω και εργάζομαι ως Κοινωνική Λειτουργός στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς από το 1998.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Κιλκίς

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει αναδιανομή προϊόντων, την Τετάρτη 06-09-2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς επί της οδού Βυζαντίου 2 (δίπλα στα ταξί).

Γουμένισσα: Αναμενόμενα πετυχημένη η εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία συγκρότησης Διεπιστημονικής Ομάδας από τους Μελλίδη Λευτέρη Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, Αρδάλη Γεώργιο προπτυχιακό φοιτητή του ΔΙ.ΠΑ.Ε και την Κεχαϊδου Κυριακή Λειτουργό Δημόσιας Υγείας ,σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης για την καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Ηλιόλουστο Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στο Ηλιόλουστο Κιλκίς -Τμήμα χωριού, από το νότιο τμήμα προς Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου- την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 8:30 έως τις 14:30, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.

Παρουσίαση των 142 υποψηφίων του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία»

Υπογράφει η Χριστίνα Χαραλαμπίδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς
- Ξεκινάμε
- Με πίστη στις ιδέες και τις προτάσεις μας.
Με ψηφοδέλτιο πλήρες, ενωτικό, προοδευτικό και αυτοδιοικητικό.
Με στόχο να ανατρέψουμε την ακινησία και την υπερδεκαετή φθίνουσα πορεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με Π. Παππά και Π. Γεωργιάδη, ξεκινά στον OkRadio η εκπομπή "Στην ώρα μας"

 


Επίσκεψη Αδώνιδος Γεωργιάδη στο Κιλκίς

Προσκεκλημένος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αδωνις Γεωργιάδης, θα βρίσκεται στο Κιλκίς την Παρασκευή 8-9-2023.
Τον κ. Γεωργιάδη θα συνοδεύσουν οι υφυπουργοί Εξωτερικών κ. Κώτσιρας και,Υγείας κ. Βαρτζόπουλος.

Υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης του έργου κατασκευής γηπέδου 5Χ5 στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού

Την Πέμπτη 31η Αυγούστου 2023, ο κ. Σιωνίδης Κωνσταντίνος με την ιδιότητα του Δημάρχου Δήμου Παιονίας και ο κ. Καλλιμογιάννης Παναγιώτης ως εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΜΟΓΙΑΝΝΗ - Δ.ΦΩΤΑΡΟΥΔΗΣ Ο.Ε» υπέγραψαν την σύμβαση εκτέλεσης του έργου κατασκευής γηπέδου 5Χ5 στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού συνολικής δαπάνης 119.201,65€.

Έλλη Φρεγγίδου: Ποιο πρέπει να είναι το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Γράφει η Έλλη Φρεγγίδου

- Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής
- Μέλος της Γραμματείας του τομέα Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής
- Υπεύθυνη του τομέα Πρόνοιας της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Νομό Κιλκίς

Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές το Κιλκίς απέδειξε πως επιζητά μια γνήσια προοδευτική πολιτική δύναμη για να γίνει η φωνή του. Η θέληση αυτή των πολιτών, αλλά και η ανάγκη τους αποτυπώθηκε σε ένα ηχηρό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κατατάσσοντάς το, μάλιστα, στη δεύτερη θέση στο Νομό μας.