Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Μουσικό αφιέρωμα "Να 'τανε το '21..." στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς (Video)

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στις 7.30μ.μ. η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς πραγματοποίησε μουσικό αφιέρωμα στο '21 με τραγούδια της λευτεριάς με τίτλο "Να 'τανε το '21".

Το νέο Videoclip του Εθελοντικής Αιμοδοσίας της ΠΟΣΕΑ, με τον Θεολόγο και την Γεωργία-Χριστίνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες Σάββατο 26-3-2016 τα γυρίσματα για τα διαφημιστικά της Εθελοντικής Αιμοδοσίας υπό την επίβλεψη των κιλκισιωτών Kαλιντέρη Στάθη, Τσιτάκη Αθανασίου, ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΣ, Sotie (Σωτηρία Χατζηπανάγου) και Αμαλίας Διαλλινά.

Συνεχίζονται οι επανεισδοχές παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία

Επανεισδοχή στην Τουρκία 71 συνολικά παράτυπων οικονομικών μεταναστών πραγματοποιήθηκε προχθες, Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης των Κήπων του Έβρου.

"Ας μιλήσουμε για Θέατρο..." με τον κιλκισιώτη ηθοποιό Κώστα Καβακιώτη

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς διοργανώνει την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 ανοικτή συζήτηση με θέμα "Ας μιλήσουμε για θέατρο...", με τον Κιλκισιώτη ηθοποιό και πρωταγωνιστή στην παράσταση "Μακμπέθ" του Κ.Θ.Β.Ε., Κώστα Καβακιώτη.

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων μαθημάτων έτους 2016

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων μαθημάτων έτους 2016,
Δείτε ΕΔΩ


Θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Κιλκίς

Θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Κιλκίς από 28/03/2016 έως 31/10/2016

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Καθρέφτες» στις «Βραδιές Θεάτρου»

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Η παράσταση "Χωρίζουμε λέμε..." στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου ταξιδεύει στην Ελλάδα. Επόμενος σταθμός το Κιλκίς την Κυριακή 3 Απριλίου με 2 παραστάσεις. Απογευματινή στις 18.30 και βραδινή στις 21.15.

10 χρόνια δράσης για το Θεατρικό Εργαστήρι δήμου Παιονίας