Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Πιάσαμε ένα καναπέ και ποστάρουμε ότι μας κατέβει;

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Διαβαζω βλέπω και ακούω τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες πλατφόρμες ενημέρωσης Κιλκίς πόλη του φωτός λέει η μία κιλκισάκι μου λέει η άλλη κλπ. Θελω να ρωτήσω υπάρχει ενδιαφέρον σε όλα αυτά; Αναλύονται προβλήματα του τόπου μας εκεί και αν ναι πως απ' το καφενείο; Λύνονται τελικά; Τι γίνεται;

Παραμονή του Αγίου Φανουρίου στο μικρό χωριό Κολχίδα του νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με απίστευτη συμετοχή πιστών το μικρό χωριό Κολχίδα του νομού Κιλκίς, με τους λιγοστούς κατοίκους, γέμισε από κόσμο με αποτέλεσμα, να μεταφέρεται ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας που μένει σταθερά στις παραδόσεις και ελεύθερα μέσα σε αυτές. 

Η ταινία «Βαγόνι αριθμός 6» στο θερινό σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται με μια ταινία πολυβραβευμένη, απολαυστική, με αυτοσαρκασμό, μελαγχολία, αλλά και βαθιά πίστη στην αληθινή «τιμή» των ανθρώπινων σχέσεων".

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 28/8/2022, 8:31 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη 3 ημεδαπών ανδρών και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού συνεργού τους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σούπερ Προσφορά Εγγραφής από το Athlos FightClub & Gym

- Πρόλαβε έως τις 15 Σεπτεμβρίου και λάβε την προσφορά 12 Μηνών με 100 Ε.
- Αφορά την Αίθουσα του Γυμναστηρίου.
- Εγγραφές και προκράτηση και στο Περίπτερο εντός της έκθεσης Πανηγυριού Κιλκίς .- Πληρ.6942409447

Εβδομάδα Ολυμπιακών Αγώνων στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Με αφορμή τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, το θέμα της εβδομάδας μας στο ΚΔΑΠ Kinesis ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Παρακολουθήσαμε εκπαιδευτικό βίντεο σχετικό με το θέμα μας, διαβάσαμε πληροφορίες για την ολυμπιακή φλόγα, τους ολυμπιακούς κύκλους και τα αθλήματα και λύσαμε σχετικές απορίες.

Η Π.Ε.Κ. για το πρόβλημα της στέγασης των εκπαιδευτικών: Η τιμωρία του διορισμού!


Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Οι πρόσφατοι διορισμοί 8.487 εκπαιδευτικών φέρνουν στη επικαιρότητα ένα ιδιαίτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι εκπαιδευτικοί αλλά και άλλες κατηγορίες κρατικών λειτουργών όταν καλούνται από την Πολιτεία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε τουριστικούς προορισμούς της επικράτειας: την εύρεση κατοικίας.

(Video) Γεωργαντάς για Φράγμα Μεταξοχωρίου: Ήρθε η ώρα των έργων

 
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, επισκέπτονται το Μεταξοχώρι Κιλκίς, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.