Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Η παροχή βοήθειας και ενημέρωσης των στατιστικών παραμέτρων ως ένδειξη και κίνητρο στην βελτίωση της απόδοση στο Ποδόσφαιρο


Στατιστική: Συλλογή και μεθοδική κατάταξη δεδομένων και στοιχείων για κοινωνικά, φυσικά κ.α. φαινόμενα και η συναγωγή συγκριτικών συμπερασμάτων. Η ειδική υπηρεσία που έχει ως αντικείμενο το έργο αυτό. Κλάδος των μαθηματικών που ασχολείται με τη συλλογή, κατάταξη και ανάλυση στοιχείων και την εξαγωγή συμπερασμάτων (1)

Απάντηση Πέτρου Παππά στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου



Απάντηση στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ έδωσε απόψε ο Πέτρος Παππάς υπογραμμίζοντας ότι «Η κα Νοτοπούλου οφείλει να πάει στη Δικαιοσύνη εάν της ασκήθηκε bulling από τον κ. Κασσελάκη. Θα είναι συκοφαντία εάν δεν πάει στον Εισαγγελέα».

Το υπαίθριο παιδικό παιχνίδι ως καινοτόμος τεχνική μάθησης, ανάπτυξης, ευαισθητοποίησης για το φυσικό περιβάλλον και τα οφέλη στην υγεία

Γράφει ο εκπαιδευτικός – συγγραφέας Κεχλιμπάρης Γεώργιος
Υπαίθριες δραστηριότητες
Οι κινητικές δραστηριότητες γενικά, οι οποίες πραγματοποιούνται και εξελίσσονται κυρίως σε φυσικό περιβάλλον ονομάζονται υπαίθριες δραστηριότητες. Στόχοι είναι η εξερεύνηση του φυσικού περιβάλλοντος, η ανακάλυψη στοιχείων της φύσης, η διδασκαλία και ανάπτυξη ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων, η ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, η υπαίθρια βιωματική περιπέτεια, η βελτίωση της υγείας αλλά και της ποιότητας ζωής. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Συμμετοχή Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» στην τελετή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» συμμετείχε με μεγάλη χαρά στην τελετή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε από την Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

9ος Περίπατος Υγείας & Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης σας προσκαλεί στον 9ο Περίπατο Υγείας και Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:00 π.μ. . Αφετηρία και τερματισμός στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

Πώς διαπιστώνεις αν έχεις κλήση από την τροχαία

Δελτίο τύπου Pricefox
Στην εποχή της τεχνολογίας, το να ελέγξεις εάν έχεις λάβει κλήση -για οποιαδήποτε παράβαση του Κ.Ο.Κ.- από την Τροχαία ή την Αστυνομία, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος που θα σε βοηθήσει να ενημερωθείς.

Μιχάλης Κατρίνης: Το Σάββατο το πρωί συζητάμε με τους πολίτες του Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη
Ο υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης επισκέπτεται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το Κιλκίς, συνεχίζοντας την επικοινωνία του με τους πολίτες.
Με το μήνυμα «Συζητάμε με τους πολίτες» ο Μιχάλης Κατρίνης διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με τους πολίτες στις 11.30 το πρωί, στο καφέ «DA VINCI», 21ης Ιουνίου 82.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική, υβριδική (δια ζώσης και ηλεκτρονικά με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη, Νέο Συνεδριακό Κέντρο Π.Κ.Μ.) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Παιονίας: Ας είμαστε ειλικρινείς κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Παιονίας
Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Η πρόσφατη καθαίρεση του εκλεγμένου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως, όλες τις εσωτερικές διαφωνίες, προκλήσεις και συγκρούσεις, που ήδη υπήρχαν ακόμα και κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την άμεση καθαίρεση του εκλεγμένου από τη βάση πρόεδρο του κόμματος εγείρει σημαντικά νομικά και πολιτικά ερωτήματα.

Μνημόνιο Συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κιλκίς με το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας προχώρησε το Επιμελητήριο Κιλκίς, με στόχο την συνεργασία σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Η υπογραφή του Μνημονίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς, από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, κ. Χρήστο Χατζημλάδη και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά.

Πολυθεματικό Φεστιβάλ «πόλις 2024»

Δελτίο τύπου «πόλις»
Αγαπητοί φίλοι και φίλες της τέχνης και του πολιτισμού,
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του Πολυθεματικού Φεστιβάλ «πόλις 2024». Το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» παρουσιάζει σειρά καλλιτεχνικών δράσεων (εικαστικά, θέατρο, εργαστήρια και μουσική) με κεντρικό θέμα τη γυναίκα στις τέχνες.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στο χωριό Πεδινό

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Το χωριό Πεδινό του Νομού Κιλκίς επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς μετά από πρόσκληση του πρωτοπρεσβυτέρου της ενορίας Πατέρα Κωσταντίνου Σαββίδη.