Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Κατέλαβαν τη δεύτερη (2η) θέση σε όλη την Ελλάδα στο ποδόσφαιρο οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Ο Διευθυντής, οι Καθηγητές, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις μαθήτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου, οι οποίες πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου μαθητριών Γενικών Λυκείων – ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2013-2014 προκρίθηκαν στην τελική φάση – Final Four – όπου κατέλαβαν τη δεύτερη (2η) θέση σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα της Β' Κυριακής και των Ευρωεκλογών στο ν. Κιλκίς

Δείτε, στη ΓΝΩΜΗ σε σε πραγματικό χρόνο σε απ' ευθείας σύνδεση με το Υπουργείο Εσωτερικών την εξέλιξη των αποτελεσμάτων στον δήμο Κιλκίς, δήμο Παιονίας, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στο νομό Κιλκίς.
Χρησιμοποιείστε τους συνδέσμους στο πάνω μέρος της σελίδας.

Αξιέπαινη πρωτοβουλία βοήθειας από τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Κιλκίς!

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Καθώς τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα στην χώρα μας ασχολούνται εκτενώς όλο αυτό το διάστημα με την γελοιωδέστερη προεκλογική περίοδο όλων των εποχών, της οποίας φυσικά αποτελούσαν μέρος, δεν τους έμεινε χρόνος να ασχοληθούν με την μεγάλη καταστροφή που έκαναν οι πλημμύρες στην Σερβία και την Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Ευρωεκλογές 2014 - Η σημασία του σταυρού

Του Παύλου Πασσαλίδη
Το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών για το Ευρωκοινοβούλιο είναι αμφιλεγόμενο. Κάθε παράταξη δίνει τη δική της εκδοχή ως προς το αποτέλεσμα. Είναι έτοιμες να διατυπώσουν πολιτικά μηνύματα κατά πώς τις συμφέρει. Όλα όμως αυτά τελειώνουν την επομένη των εκλογών. Το γεγονός όμως που παραμένει είναι η εκλογή των 21 Ευρωβουλευτών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας την πενταετία 2014- 2019.

Διαγωνισμός Πιροσκί στην Ευκαρπία Κιλκίς