Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Δυο λόγια για τα τεκταινόμενα από χτες στο Εφετείο Αθηνών


Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Μια πολύχρονη και με πολλές αναταράξεις νομική διαδικασία έλαβε τέλος (μέχρι την επόμενη).  Κατά πολλούς αποδόθηκε δικαιοσύνη (ορθά κατά την γνώμη μου), όμως η υπερπροβολή του θέματος μαζί με τους πανηγυρισμούς για την λεγόμενη Νίκη της Δημοκρατίας δεν με βρίσκει σύμφωνο, και εκλαμβάνεται ως τουλάχιστον φαιδρή.

(Video) 1ος Διαγωνισμός Ρομποτικής στην Επιμορφωτική Κιλκίς

 

Ομιλία του Γ. Γεωργαντά στη διημερίδα με θέμα «ΚΕΠ και Ψηφιακή Εξυπηρέτηση Πολιτών»


Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης 
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, απηύθυνε ομιλία στη διημερίδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, με θέμα «ΚΕΠ και Ψηφιακή Εξυπηρέτηση Πολιτών», όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις myKeplive και gov.gr.

Σπουδές μουσικής τεχνολογίας και ηλεκτρονικής μουσικής στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



Συναντήσεις εργασίας Κ. Κιλτίδη με τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας για τα μεγάλα ζητήματα του νομού και των συμπολιτών μας


Δελτίο τύπου Κ. Κιλτίδη
Στη συνέχεια των προτάσεών του για τους υδάτινους πόρους και του οδικού δικτύου του νομού Κιλκίς, ο κ. Κιλτίδης πραγματοποίησε στις 8 Οκτωβρίου 2020 συναντήσεις με τους Δημάρχους του νομού.

Κιλκίς: Νέα εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020


Με σύνθημα ‘’Με το αίμα μου σώζω μια ζωή’’ και με τη συνεργασία τοπικών κοινωνικών φορέων ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει νέα εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου ευχαριστεί τον κ. Δήμαρχο Δημήτριο Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων, κο Πογέλη Ανέστη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και διά Βίου Μάθησης, κο Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο ,με την εθελοντική του ομάδα, που φέτος εργάστηκαν για τον ελαιοχρωματισμό εξωτερικά όλου του Σχολείου μας και εσωτερικά με τους εθελοντές του ο κος Πουντζουκίδης. 

1ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια του νομού Κιλκίς


Το παρόν δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Καταγγελία για λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην συνεδρίαση του με αριθμό 7 στις 05-10-2020 αποφάσισε ομόφωνα διά της παρούσης να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ορισμένα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς που το οδηγούν σε περαιτέρω υποβάθμισή του και τα οποία τέθηκαν προ οκταμήνου ενώπιον του Διοικητή κ. Ιωάννη Ανδρίτσου, αλλά δυστυχώς δεν έτυχαν της δέουσας προσοχής όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Η Ακαδημία Βόλεϊ του Αλέξανδρου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Β
όλεϊ του Αλέξανδρου Κιλκίς
Ολοκληρώνεται σχεδόν ο πρώτος μήνας λειτουργίας της νεοσύστατης ακαδημίας βόλεϊ του Αλέξανδρου Κιλκίς και έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη και λειτουργία φυτωρίου νέων αθλητών και αθλητριών βόλεϊ.
Τα παιδιά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των προπονήσεων και εξοικειώνονται σταδιακά με τους κανόνες του βόλεϊ.

Επιστροφή στη βιβλιοθήκη Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς 
Η Δ.Κ.Β. Κιλκίς συνεργάζεται ξανά με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για νέες δράσεις κάθε μήνα. Ξεκινάμε τον Οκτώβριο με την πρώτη μας δράση και βάζουμε στόχο να «γκρεμίσουμε» τα τείχη της αδικίας ή να τα μετατρέψουμε σε τείχη της ελπίδας.

"Ημέρα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας για κάθε δημοκρατικό πολίτη της χώρας μας"


Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Δεν είναι αθώοι. Δεν ήταν αθώοι στην συνείδηση της κοινωνίας και από σήμερα επίσημα και με δικαστική απόφαση κηρύχθηκαν ένοχοι. Ένοχοι για όσα έχουν διαπράξει.

Κιλκίς: Προπονητικό Σεμινάριο Tae Kwon Do στο Golden Athlos Stadium


Ανακοίνωση 
 Α.Σ. Άθλος Κιλκίς
Άλλο ένα Προπονητικό Σεμινάριο έρχεται για τους αθλητές του Tae Kwon Do από τους καλύτερους στο Χώρο. Ο Α.Σ. Άθλος Κιλκίς διοργανώνει προπονητικό σεμινάριο Tae Kwon Do στο Golden Athlos Stadium την Κυριακή 11/10/2020 και Ώρα Έναρξης 11.00
Συμμετοχή Δωρεάν 
Σας Περιμένουμε Όλους