Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. 

Σύλλογος Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής: Συνάντηση με την Μαρία Συρεγγέλα - Στο επίκεντρο θέματα του κλάδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής των Ελλήνων πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Γραμματέα του κόμματος της ΝΔ, κ. Μαρία Συρεγγέλα.

Λένε την ιστορία τους και πολιτικοΛΟΓΟΥΝ, με το Θωμά Μαρκόπουλο

Τακτική Γενική Συνέλευση των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προσκαλεί όλα τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ., στο κτήριο του σωματείου. Τα θέματα της Συνέλευσης είναι τα εξής:

(VIDEO) Ο Εθνικός μας Ποιητής, Διονύσιος Σολωμός


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Για το 2024 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων παρουσιάζει διαδικτυακά μηνιαία αφιερώματα σε Τρισμέγιστους Έλληνες Ποιητές με τη σειρά που αυτοί παρουσιάζονται και στο Ημερολόγιό του.

Παραμένει Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, ο Ανδρέας Βεργίδης

Το νέο διοικητικό σχήμα είναι ανανεωμένο σε πρόσωπα συγκριτικά με την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας σε ποσοστό 45%, ενώ η συμμετοχή των γυναικών είναι άνω του 50% των εκλεγμένων γυναικών Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

«Το Μαργούδι» – Το επετειακό video clip από τα παιδιά του Νεανικού Τμήματος της Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων

Δελτίο τύπου Ορχήστρας των Κυκλάδων
Τα παιδιά του Νεανικού Τμήματος της Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων της Χορωδίας μας, τραγουδούν το παραδοσιακό τραγούδι Θράκης «Το Μαργούδι».

Παραδοσιακό γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς