Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα "Τα νέα βιβλία θρησκευτικών"


"Βίκυ Διαμαντίδου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, με αφορμή τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου της Βίκυς Διαμαντίδου, συνήλθε εκτάκτως στις 13 Οκτωβρίου 2017, και αποφάσισε ομόφωνα:

Ομιλία στην ΤΕΧΝΗ με θέμα, «Η συμβολή της γυναίκας στον πόλεμο του ’40»

Με μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, αλλά και συγκινητική ομιλία θα τιμήσει φέτος η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, την επέτειο του «ΟΧΙ».

Τι λέει ο ΕΦΕΤ για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
Η 16η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής σε όλο τον κόσμο, έχει ως θέμα για το έτος 2017 "Αλλάζουμε το μέλλον για τη μετανάστευση πληθυσμών επενδύοντας στην επισιτιστική ασφάλεια και την αγροτική ανάπτυξη". 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες .

ΚΕΘΙ κατά ΕΡΤ για διαφήμιση όπου η έμφυλη βία εργαλειοποιείται


Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Δεύτερη φορά, σε μικρό χρονικό διάστημα, πέφτει στην αντίληψή μας, η χρήση της έμφυλης βίας, για διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτή τη φορά, η χρήση γίνεται για να διαφημιστεί ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης, η ΕΡΤ. Στο εν λόγω διαφημιστικό βίντεο η είδηση παρομοιάζεται με γυναίκα (και αντίστοιχα η κακοποιημένη είδηση με κακοποιημένη γυναίκα). 

Καταστάσεις πληρωμής για την Δράση 2.3 (Β) για το έτος 2015

Ανακοινώνεται ότι έχει αναρτηθεί στις 13/10/2017 η κατάσταση ανάρτησης πληρωμής και η κατάσταση ανάρτησης απορριπτόμενων - δεσμευμένων για την Δράση 2.3 (Β) για το έτος 2015 (1η Πρόσκληση, 2η Πρόσκληση) στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -ΠΕ Κιλκίς -(ΔΑΟΚ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ) (Οδός Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος Τ.Κ. 611 00) προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον και να υποβληθούν από τους δικαιούχους ενστάσεις (εφόσον συντρέχει λόγος) κατά των παραπάνω καταστάσεων από Δευτέρα 16/10/2017 έως και Παρασκευή 20/10/2017 στην ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς.

Ξεκινά το Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν και φέτος, για 2η συνεχή χρονιά, οι Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας.

Απέχουν την Δευτέρα από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι του Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως σήμερα 13 Οκτωβρίου 2017 και αποφάσισε, ως ένδειξη πένθους για τη στυγνή δολοφονία του μαχόμενου συναδέλφου μας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και ως αντίδραση σε κάθε μορφή βίας κατά όσων ασκούν το δικηγορικό λειτούργημα, την αποχή των μελών του Συλλόγου από τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017.

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Κιλκίς: Συνελήφθη 44χρονος στο Κιλκίς με 2.350 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (12-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, ένας 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Νέος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς, ο Γιώργος Βουλγαράκης

Κατά τη συνεδρίασή του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Κιλκίς,  στις 9 Οκτωβρίου 2017, μετά την παραίτηση του κ. Ανδρέα Βεργίδη, νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Γεώργιος Βουλγαράκης, ενώ νέο μέλος σε αντικατάσταση του εκπροσώπου του Α.Σ. Κιλκίς εκλέχθηκε η κ. Κυριακή Τομπουλίδου.

Επιστολή Βεργίδη για την συνδεδεμένη ενίσχυση βαμβακοπαραγωγών

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Η επιστολή αφορά στην αναμενόμενη δραστική μείωση της παραγωγής βαμβακιού, η οποία θα έχει ως άμεση συνέπεια την απώλεια του δικαιώματος των αγροτών στη συνδεδεμένη ενίσχυση.

Η ΓΓΙΦ υπέρ του δικαιώματος των ατόμων στην ταυτότητα φύλου

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων συγχαίρει και επικροτεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που τάχθηκε σθεναρά υπέρ των θεμελιωδών ατομικών - ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων των πολιτών, ακόμη και αν αποτελούν μειοψηφία κατά πολλούς και πολλές.