Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Ποταμιάς Κιλκίς


Συγχαρητήριο μήνυμα Γ. Φραγγίδη στους επιτυχόντες των πανελληνίων

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγής
"Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για όσους νέους και νέες, άνοιξαν την πόρτα της φοιτητικής ζωής.

Συγχαρητήρια ΝΟΔΕ Κιλκίς στους νέους και στις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
"Ως ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΙΛΚΙΣ συγχαίρουμε θερμά τους νέους και τις νέες του νομού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και στη σταδιοδρομία τους.

Ενεργή δίοδος μεταναστών η περιοχή της Ειδομένης

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ι.Λ.
Κατά την συνηθισμένη καθημερινή ενημέρωση μου από διάφορες σελίδες, εστίασα στο μείζον, ακόμα υπαρκτό θέμα, την παρουσία μεταναστών στη περιοχή της Ειδομένης.

Ξεκινά η Ακαδημίας Μπάσκετ των Ατρομήτων Νέας Σάντας πρώην δήμου Γαλλικού

Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ των Ατρομήτων Νέας Σάντας πρώην δήμου Γαλλικού
"Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων της ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.

Η ταινία “Επικίνδυνες ψαρικές αποστολές” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Στις 28 και 29 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Επικίνδυνες ψαρικές αποστολές”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30 την Τρίτη 28 Αυγούστου και στις 20.30 την Τέταρτη 29 Αυγούστου 2018.

Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:
Γιάννης Δραγασάκης
Υπουργείο Εσωτερικών

Υπουργός: Αλέξανδρος Χαρίτσης
Υφυπουργός : Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης: Κατερίνα Νοτοπούλου

Η τροχονομική "Παράβαση της εβδομάδας" σε όλη την ελληνική επικράτεια

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Μια νέα αρχή για τα Επαγγελματικά Λύκεια

Δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ τ. Β΄ 3622/24-08-2018 δύο κοινές υπουργικές αποφάσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών (φιλολόγων και μαθηματικών) και αναπληρωτών ψυχολόγων, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα εναλλακτικής ενισχυτικής διδασκαλίας και ψυχοκοινωνικής στήριξης αντίστοιχα, στα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Οι εκπαιδευτικοί και οι ψυχολόγοι θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ».

Ματαιώνεται η προβολή της ταινίας “Έρωτες και φιλίες” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού ανακοινώνεται ότι η ταινία με τίτλο “Έρωτες και φιλίες” που ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί στις 30 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ λόγω της από αναβολή παρουσίασης της παράστασης “Εκκλησιάζουσες” στο Θέατρο Λόφου.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (28/8/2018)

Από Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Κιλκίς, ζητείται καθηγήτρια Γερμανικών.
Τηλέφωνο
επικοινωνίας: 6977061295

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας προς τους Επιτυχόντες Μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων 2018

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Εκφράζω ολόψυχα τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων "Κερνάμε Κιλκίς"


Πανηγυρίζει η Ιερά Ανδρώα Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Ανδρώας Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών της πόλεώς μας ότι την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή μας την εορτή της ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Ιερά Πανήγυρι η οποία θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

"Κώστα Τσακιρίδη, θερμά συγχαρητήρια"

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει τον προπονητή της κ. Κωνσταντίνο Τσακιρίδη για την επιτυχία κτήσης του διπλώματος UEFA B' και την ανάληψη καθηκόντων ως Ενωσιακός Προπονητής των Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς. Του ευχόμαστε, καλή επιτυχία."

Κιλκίς: Τσάκωσαν 54χρονο για καλλιέργεια χασισιού

Συνελήφθη χθες (27 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ποσότητα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων, ενώ στην αυλή εντοπίσθηκαν εκριζωμένα 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 2018

Υπογράφει ο Δημήτρης Σισμανίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
"Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.  Στο ταξίδι που ξεκινά τώρα γι' αυτούς, τους εύχομαι να απολαύσουν την όμορφη περιπέτεια της γνώσης και να αποκτήσουν τα εκπαιδευτικά εφόδια που θα τους χρησιμεύσουν στη ζωή τους.

Γιορτή Δάσους 2018 στο Προσκοπικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς


Καζακστάν: Σε αγώνα για ζώνη η δική μας Άννα Τσομπάνη

Στις 17 Νοεμβρίου 2018, στο Αλμάτι του Καζακστάν θα αγωνιστεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kick Boxing Άννα Τσομπάνη για διεκδίκηση ζώνης.

Θέατρο Λόφου Κιλκίς: Συναυλία με Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργο Παπαδόπουλο και Παντελή Καναράκη


Η οικογένεια του Νίκου Ταχτσίδη, σας ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του
Νίκου Ταχτσίδη
"Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε στο βαρύτατο πένθος μας, για την πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας Νίκου.
Ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα μας στις δύσκολες τούτες στιγμές και με τα λόγια τους και με τις σκέψεις τους απαλύνουν τον αβάσταχτο πόνο μας.

Επαφή των παιδιών με τον κλασικό αθλητισμό στη νέα πρότυπη ακαδημία στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς

Η νέα πρότυπη ακαδημία στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς, φιλοδοξεί σε μια επιτυχημένη πορεία επειδή θα είναι μοναδική στο είδος της. Θα μαθαίνει στα παιδιά μας να αγαπάνε την άσκηση με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα τους προσφέρει τα πάντα.