Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ο Α. Τζιτζικώστας παρουσίασε την πρώτη δράση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας από το νέο ΕΣΠΑ στο Κιλκίς

Την πρώτη δράση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας από το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνάντηση εργασίας Σιωνίδη με την Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η παλαιά γέφυρα του Αξιού, η έναρξη της κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Πολυκάστρου – Μαλγάρων και ο εκσυγχρονισμός του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων απετέλεσαν τα κύρια θέματα της συνάντησης εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με την Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου.

Έναρξη συμμετοχών για το 3ο Balkan Classic Contemporary Festival στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Balkan Classic Contemporary Festival
Σας καλωσορίζουμε στο μεγαλύτερο event κλασικού και σύγχρονου χορού. To B.C.C. Festival (Balkan Classic Contemporary Festival), που τελεί υπό την αιγίδα της uNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών και διοργανώνεται για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη, θα λάβει χώρα το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης).

Μαγική, μυσταγωγική, αιθέρια βραδιά στο θεατράκι της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια μαγική, μυσταγωγική, αιθέρια βραδιά απολαύσαμε όσοι βρεθήκαμε παρέα με τους Πλανόδιους Μουσικούς, Μανόλη Ανδουλιδάκη και Κώστα Θωμαϊδη, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο θεατράκι της Τέχνης. Μουσικές της Ελλάδας, της Μεσογείου αλλά και του κόσμου από κρυστάλλινες φωνές, πλούσιο συναίσθημα και αυθορμητισμό πλανήθηκαν το χώρο και καθήλωσαν τους θεατές. Γνήσια αγωγή ψυχής-ψυχαγωγία, εκλεπτισμένες μουσικές από έναν άριστο σολίστα και έναν υπέροχο ερμηνευτή! Σας ευχαριστούμε για την καταπληκτική βραδιά.

Η Ν. Γρηγοράκου, η Φ. Ιωαννίδου, η Ε. Μελετιάδου και η Ν. Χατζηιωαννίδου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στο OkRadio


Παρουσίαση Χορωδίας & Θεατρικής Παράστασης από τους ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Νομού Κιλκίς



Παράδοση Ψηφιακού Κόμβου στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου (Φωτογραφίες)

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, Προέδρου του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παραδόθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίου στους Ιερείς της Ι.Μ Πολυανής και Κιλκισίου φορητοί υπολογιστές και οι αντίστοιχοι εκτυπωτές από τον Δ/ντη του Ι.Π.Ε. Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη.

Συλλυπητήρια Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, για το θάνατο του Γρηγορίου Φιλ. Κωσταρά

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα την αναπάντεχη απώλεια του Μεγάλου Δασκάλου και Επίτιμου Προέδρου της Α.Π.Ο.Ε.Α (ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ), Ομότιμου Καθηγητού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γρηγορίου Φιλ. Κωσταρά.

(VIDEO) Κωστής Παλαμάς: O 2ος Εθνικός μας Ποιητής


Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς
Φετινή, θεματική ενότητα του καθιερωμένου Ημερολογίου του Συλλόγου μας είναι: Τρισμέγιστοι Ποιητές μας. Για το μήνα Φεβρουάριο είναι ο δεύτερος Εθνικός μας Ποιητής, Κωστής Παλαμά
ς

Τα νέα των τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (7/2/2024)

Δελτίο τύπου τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα μας που βρίσκεται στον Β΄όμιλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ αγωνιζόταν εκτός έδρας με τον Άτλαντα Κιλκίς τον οποίον και νίκησε με 3-0 σετ (11-25, 24-26, 18-25). Το αρνητικό του αγώνα ήταν, οι αθλήτριες των δύο ομάδων (ηλικίας 13-14 χρόνων) να παίζουν σε ένα γήπεδο χωρίς θέρμανση κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωϊνές ώρες.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ


Εκδήλωση στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς για τα 100 χρόνια από την ανταλλαγή των πληθυσμών



Ηχηρή απουσία της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς, στη μεγαλειώδη εκδήλωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Δείτε το video ΕΔΩ, ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου, ενδεικτική του σπουδαίου έργου που επιτελεί τα τελευταία χρόνια, με απώτερο στόχο την ανάδειξη του μοναδικού αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής μας μέσω της δυναμικής του σκοτεινού τουρισμού, διοργάνωσε την περασμένη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, σε φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Ωραιόκαστρο στην Θεσσαλονίκη με την ονομασία THESS KID Kicking 2024.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στην Κρηστώνη και σε περιοχές της πόλης του Πολυκάστρου, την Κυριακή 11/2/2024

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 11/02/2024 από ώρα 07:00 έως 15:30.

(VIDEO) Επίσκεψη Χρήστου Παπαστεργίου στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς

Επίσκεψη Χρήστου Παπαστεργίου στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς. Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024.

(VIDEO) Μεγαλειώδης εκδήλωση παρουσίασης του συλλογικού τόμου "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς", από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Μεγαλειώδης εκδήλωση παρουσίασης του συλλογικού τόμου Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024.
Δείτε το video ΕΔΩ, ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα



Βράβευση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, από την Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όµιλος Κιλκίς για πρώτη φορά παρέλαβε το ειδικό έπαθλο "Μέγας Αλέξανδρος", ως Πολυνίκης Όμιλος Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος.