Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Με μεγάλη προσέλευση των συναδέλφων ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς στο Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Συμμετοχή του γυμναστηρίου Kinesis-Gym στο 2ο Legion Run Thessaloniki 2019

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Το «LEGION RUN» ή αλλιώς «ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ» ή «ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ» είναι ένας αγώνας, ένα γεγονός, μία εμπειρία ζωής. Πέντε χιλιόμετρα από 21 εμπόδια με αναρρίχηση, σχοινιά, μονόζυγα, λάσπη και συρματόπλεγμα. Κάθε μέρος της διαδρομής σπρώχνει τα σωματικά και νοητικά όρια κάθε συμμετέχοντα. 

Εορτασμός της ημέρας των απόστρατων αστυνομικών

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί η «Hμέρα προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση για την επιβράβευση και αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσκεψη Ε. Αγαθοπούλου, Α. Καπνίδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. βουλεύτριας Ειρήνης Αγαθοπούλου
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 19/6 η υπ. Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, με τον συνυποψήφιό της Καπνίδη Αναστάσιο και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου και συνομίλησαν με εργαζόμενους, ασθενείς και τους συνοδούς τους. 

Θέση εργασίας στο κατάστημα Γερμανός Κιλκίς

Το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για τη θέση του πωλητή/πωλήτριας. Αποστολή βιογραφικών στο kgm_kilkis@germanos.gr

"Εις Μνήμην της Γενοκτονίας των Ποντίων"

Δείτε Video από την έκθεση χειροποίητου κοσμήματος Olga's Jewelry στο Κιλκίς


Η εταιρεία Olga's Jewelry σε συνεργασία με το Vabene Cafe & Dishes παρουσίασε την έκθεση των χειροποίητων κοσμημάτων OJ, την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

Κιλκίς: Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος Olga's Jewelry

Ανακοίνωση Olga's Jewelry 
Η εταιρεία Olga's Jewelry σε συνεργασία με το Vabene Cafe & Dishes σας προσκαλεί στην έκθεση των χειροποίητων κοσμημάτων OJ.

ΑΣΕΠ: 32 άτομα Τακτικού Προσωπικού σε δύο φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 23/5.6.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα δύο (32) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Κιλκίς: Διαδραστική εκδήλωση - Σελίδες Ημερολογίου "Δι εφ' όπλου λόγχης"


Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

«Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τα μέλη του, ενημερώνουμε για την Δράση ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για κουπόνια τεχνολογίας με ελάχιστο επιχορηγούμενο π/υ τουλάχιστον 5.000 € και μέγιστο επιχορηγούμενο π/υ 15.000 €. Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100% της αξίας του κουπονιού τεχνολογίας (επιλέξιμη δαπάνη).
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Κιλκίς: Γλυκές ανάσες ευαισθησίας γεμάτες παιδική αγάπη

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς
Η εθελοντική ομάδα «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς του "Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αστεράκια", τα απίθανα νηπιάκια και τους γονείς τους, με το σύνθημα: «Νοιάζομαι και σ’ αγαπώ γι αυτό σε βοηθώ», θέλοντας να χαρίσουμε όλοι μαζί χαμόγελα σε παιδιά δημιουργήσαμε μια διαφορετική τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου επισκέφθηκε την πόλη μας προσκεκλημένη του Συλλόγου μας, η Ασημίνα Ιγγλέζου, δρομέας μεγάλων ορεινών αποστάσεων και τριαθλήτρια. 

Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνης Χατζή, στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνης Χατζή
Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, ξεκίνησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Ειρήνη Χατζή, από το Πολύκαστρο.

Sextortion Scam - Εκβιάζουν με ροζ βίντεο

Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια νέα μορφή απάτης, διεθνώς γνωστή ως απάτη μέσω σεξουαλικής εκβίασης “sextortion scam”, που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους αποδέκτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, με σκοπό την εξαπάτησή τους.

Εκδήλωση Θρακικής Εστίας στο Κιλκίς