Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Desktop ή Laptop;


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Το ερώτημα αυτό έχει απασχολήσει (και απασχολεί) πάρα πολλούς ανθρώπους όταν πρόκειται να αγοράσουν έναν Η/Υ. Σε αυτό το ερώτημα βέβαια υπάρχουν αρκετοί παράμετροι τους οποίους θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο.

Διαμαρτυρία σπουδαστών ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης


Ανακοίνωση 
 Επιτροπής Σπουδαστών ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης
Η Επιτροπή Σπουδαστών ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης την Παρασκευή 7/5. Προσυγκέντρωση στις 11 έξω από το υπουργείο.
Τα αιτήματα των σπουδαστών είναι τα εξής:

Προκήρυξη Εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Α’ εξεταστικής περιόδου 2021


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκηρύσσει εξετάσεις για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Α’ εξεταστικής περιόδου 2021.

Λαμπάδες μοίρασε ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ στα καταστήματα του Κιλκίς


Την Μεγάλη Πέμπτη μοιράστηκαν από τον Πρόεδρο Μουτσάκη Αναστάσιο και τον Προπονητή Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο εορταστικές λαμπάδες "Άθλος" στα καταστήματα του Κιλκίς. Οι ίδιοι ευχήθηκαν σε όλους τους καταστηματάρχες Χρόνια  Πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Υλοποίηση εξετάσεων πιστοποίησης με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η προστασία της υγείας και ασφάλειας των εκπαιδευομένων αλλά και του προσωπικού, είναι απόλυτη προτεραιότητα για το κέντρο δια βίου μάθησης 2 Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε., γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα σε κάθε εκπαιδευτική ενέργεια. Δια του λόγου το αληθές, υλοποιήθηκαν πρόσφατα με την απόλυτη τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας, οι πρώτες εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κορωνοϊός (5/5/2021): 2.093 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 96 θάνατοι και 765 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.093, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 352.027 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 44 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 865 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνελήφθη 47χρονος για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης κόρης του


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν βραδινές ώρες προχθές (03-05-2021) στην περιοχή της Σταυρούπολης, άντρα για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 5/5/2021, 3:26 μ.μ.


Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη χθες (4 Μαΐου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αρχών Η.Π.Α., για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Rapid Tests στην πόλη του Κιλκίς: Κανένα θετικό από τα 51 που εξετάστηκαν


Δωρεάν rapid tests στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης του Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 5 Μαϊου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το πρωί έως το μεσημέρι 51 συμπολίτες μας προσήλθαν για έλεγχο, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε κανένας θετικός.

Θέσεις εργασίας στην Preconstructa AEBTE (6/5/2021)


Η Preconstructa AEBTE ζητά οικοδόμους και σιδεράδες οικοδομικού σιδήρου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
23410 71079 – 080 (
Παναγιώτης Αποστολίδης)
6944833715 (Ελένη Αναστασιάδου)

"Με απεργία στις 6 Μάη, τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά"


Ανακοίνωση Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας
Η 1η Μάη είναι μέρα σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Τιμάμε την εργατική πρωτομαγιά, εμπνεόμενοι από όλους εκείνους που αγωνίστηκαν, δίνοντας ακόμη και τη ζωή τους για το δίκιο της τάξης μας, για να ανατραπεί το σύστημα που γεννά την εκμετάλλευση, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, τον φασισμό, τους πολέμους και την προσφυγιά για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια και ανεργία, όπου η παιδεία, η υγεία, η πρόνοια θα είναι καθολική για όλους δημόσια και δωρεάν και όχι εμπόρευμα, όπως τώρα.

Ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης - Κιλκίς


Ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.

"Όχι τα συνδικάτα όπως τα έχει καταντήσει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς"


Ανακοίνωση Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας
Σε µια πρωτοφανή ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, µετά από πολύ καιρό αφωνίας και απραξίας για ζητήµατα που καίνε τους εργαζόµενους και τον λαό την περιοχή µας. Τουλάχιστον θυµήθηκαν την Πρωτοµαγιά, ενώ τόσο καιρό που στους εργασιακούς χώρους της περιοχής µας είχαµε αύξηση της εντατικοποίησης, απολύσεις, τους χώρους να αποτελούν εστίες υπερµετάδοσης, ήταν φαντάσµατα.