Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

11 Δεκεμβρίου 2018 – Εκλογές για ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ψηφίζουμε - Στηρίζουμε
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης

Δελτίο τύπου Δ. Κυριακίδη
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, έλαβε μέρος στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3,4,5 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στις 5:00 θα κάνουμε μια μικρή εκδήλωση στο σχολείο. Θα στολίσουμε το δέντρο του σχολείου, θα πουν κάποιες τάξεις τα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και θα έχουμε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες από τα παιδιά. Θα λειτουργήσει και το μπαζάρ του συλλόγου.

Σάρωσε τα μετάλλια στο Open Tae Kwon do Hereya Trophy στην Σόφια της Βουλγαρίας ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 1-2/12/2018 πραγματοποιήθηκε το Open Hereya Trophy στην Σόφια της Βουλγαρίας. Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τον αριθμό των Χιλίων από πολλές χώρες της υφηλίου. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό με εντυπωσιακούς αγώνες.

ΓΑΣ Κιλκίς: Δίνει... λογαριασμό στο γήπεδο, ο Αλέξανδρος Γιαβασίδης

Δελτίο τύπου  ΓΑΣ Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Γιαβασίδης είναι από τους...παλιούς στον ΓΑΣ Κιλκίς. Έχει ζήσει την Α1, έχει υπάρξει σε όλη την περιπέτεια της Α2, και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει με τον ΓΑΣ Κιλκίς εκεί που πρέπει.

Μεγάλη δωρεά στο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Κιλκίς

Για το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Κιλκίς υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Με την διαμεσολάβηση του οφθαλμίατρου, φίλου και συμμαθητή κ. Τσιραμπίδη Νάσου, χορηγήθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικού υλικού από το Οφθαλμιατρικό Κέντρο Ophthalmica της Θεσσαλονίκης προς το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Κιλκίς.

Εκδήλωση στο Κιλκίς με τον Βασίλη Κικίλια

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Από το 2015 μέχρι σήμερα είδαμε και ακούσαμε πολλά. Ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για το 2019, για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η πατρίδα.

Εκδρομή στις Πρέσπες πήγαν οι Συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Για δεύτερη φορά ο Σύλλογος μας στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 συνεχίζοντας τις επιτυχημένες του εξορμήσεις, επισκέφτηκε τις ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (διανυκτέρευση) - ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Ήταν ένα καταπληκτικό διήμερο, με συνεχείς εναλλαγές του τοπίου και του καιρού.

Ο Χ. Γκουντενούδης στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης παρευρέθηκε στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και συμμετείχε στις εργασίες του, πραγματοποιώντας παράλληλα και σειρά επαφών για θέματα του δήμου.

Δείτε Video από την δράση "Οι Πρόσκοποι του Κιλκίς στρώνουν τραπέζι αλληλεγγύης"


Οι Πρόσκοποι του Κιλκίς διοργάνωσαν σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", τα ΚΔΑΠ Ατέρμων και τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας προκειμένου να τα προσφέρουν στα Ενοριακά Παντοπωλεία και σε Κοινωνικές Δομές που γνωρίζουν και συμπαραστέκονται σε αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας.

"Ο Γιωρίκας στη Μπαρτσελόνα"


Του Μάκη Ιωηφίδη
Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Η Μπαρτσελόνα απέκτησε με πενήντα εκατομμύρια τον Κιλκισιώτη ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουγιουμτζίδη που είναι γνωστός με το προσωνύμιο "Γιωρίκας" όπως άλλωστε γράφει και στο πίσω μέρος της ποδοσφαιρικής του φανέλας. 

Ομιλία Νίκου Μιχαλολιάκου στο Κιλκίς


Καμπάνη Κιλκίς: Εκδήλωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Ανακοίνωση Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς
Η Επιτροπή Εσότητας του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με το κέντρο Ευρωπαϊκής πληροφόρησης-Europe Direct Χαλκιδικής, τον Πολιτιστικό σύλλογο και τον σύλλογο Γυναικών Καμπάνη, σας προσκαλούν σε μία ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση.