Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Τα νέα του Επιμελητηρίου Κιλκίς (9/3/2022)


Αίτημα παράτασης για τις πληρωμές ρυθμίσεων Ασφαλιστικών Εισφορών
Προς τον Διοικητή e-ΕΦΚΑ κο Παναγιώτη Δουφεξή,
Με τις διατάξεις των άρθρων 32 του Ν.4756/2020 και 67 του Ν. 4821/2021, όπως γνωρίζετε δόθηκε η δυνατότητα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών του κορωνοϊού Covid-19, ρύθμισης τμηματικής καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών, αυτοαπασχολουμένων και ελευθέρων επαγγελματιών, συγκεκριμένων χρονικών περιόδων για τις οποίες είχε χορηγηθεί παράταση της προθεσμίας καταβολής ή αναστολή είσπραξης.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς για άλλη μια φορά στην υπηρεσία των αδύναμων

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η χρησιμότητα και η αναγκαιότητα του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ως κοινωνική δομή για να στηρίξει αδύναμους ανθρώπους θύματα εμπόλεμων περιοχών της γειτονιάς μας, στην προκειμένη περίπτωση από την Ουκρανία.

Κορωνοϊός (9/3/2022): 23.335 νέα κρούσματα (100 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 61 θάνατοι και 360 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 23.335, εκ των οποίων 33 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.561.503 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 201 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.222 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 9/3/2022, 7:16 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπές
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς ενεργώντας από κοινού, το βράδυ της 6 προς 7 Μαρτίου 2022 αφαίρεσαν μία μοτοσυκλέτα, η οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του ανήλικου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. 

Κιλκίς: Σεμινάρια με θέμα ‘Τουριστική Προβολή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας"


Ανακοίνωση Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Στο πλαίσιο της πράξης ‘Τουριστική Προβολή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας’ και του Υποέργου 2 με τίτλο Ανάπτυξη και Προώθηση Περιφερειακού Προτύπου Ποιότητας, η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον ανάδοχο δημιούργησε το σήμα που θα εκπροσωπήσει ολιστικά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον Τουριστικό Τομέα και απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες τουριστικών επιχειρήσεων κατηγοριοποιημένων σε Καταλύματα, Μαρίνες, Κέντρα εστίασης και αναψυχής, Τουριστικά γραφεία, Γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων, Καταστήματα τουριστικών ειδών, ένδυσης και διατροφής, Ταξί & τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς και κάθε άλλη σχετιζόμενη επιχείρηση.

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς...


Ανακοίνωση 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ευχαριστούν από καρδιάς τον κ. Γρηγοριάδη Παντελή για την ευγενή χορηγία ενός Φωτοτυπικού μηχανήματος στο σχολείο µας.

Χορήγηση σκευασμάτων ιωδίου μόνο μετά από απόφαση των εθνικών αρχών υγείας


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Διευκρινιστική ανακοίνωση προς το καταναλωτικό κοινό εξέδωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, σχετικά με τη ζήτηση και χρήση σκευασμάτων ιωδίου για την προφύλαξη από ραδιενέργεια.

(Video) Εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων δράσης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ Κιλκίς με τίτλο, "Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά"

Εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων δράσης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ Κιλκίς με τίτλο, "Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά" την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στο Πολύκαστρο.

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων στην Εγνατία Οδό

Ανακοινώνεται ότι αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων, στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (226 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (288 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, που είχε τεθεί σε ισχύ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Με κουβάδες στο νέο ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) Κιλκίς, επειδή μπάζει η σκεπή

Πολλά και σοβαρά τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του νέου ΔΑΚ του Κιλκίς, εκεί όπου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες αθλητές. Πέρα από την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παρκέ, τα αποδυτήρια, οι μπασκέτες, οι βρύσες κ.α., τις ημέρες που βρέχει η στέγη στάζει με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται σε διαφορά σημεία της σάλας νερά, τα οποία όχι μόνο αντιμετωπίζονται με πρόχειρο τρόπο (π.χ. πατάκια, πετσέτες, πλαστικούς κάδους κτλ), αλλά δημιουργούν και κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος στους αθλητές. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

«Συγγραφείς με Συγγραφείς»: Διαδικτυακό ραντεβού με αφορμή «Το Τελευταίο ποστάλι»


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, η AMKE Future Library και οι εκδόσεις της Εστίας σας προσκαλούν στην διαδικτυακή εκδήλωση «Συγγραφείς με Συγγραφείς». 

Aπαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (226 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (288 χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδούκαι στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αδειοδότηση σκουπιδότοπου στο Κιλκίς, με πλαστά πιστοποιητικά

Αδειοδότηση σκουπιδότοπου στο Κιλκίς, με πλαστά πιστοποιητικά. Παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Φαχουρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στη φωτογραφία

Με 16 συμμετοχές και 8 μετάλλια επέστρεψε ο Άθλος Κιλκίς από το Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ


Ανακοίνωση Άθλου Κιλκίς
Στις 4-5-6/03/2022 ημέρες Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου.