Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Σέρρες: Ενημερωτικές δράσεις της Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών στον τομέα της οδικής ασφάλειας και της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2017.

Ημαθία: Σοτώθηκε 22χρονος σε τροχαίο

Χθες (22-9-2017) το βράδυ, στο 243ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Αλεξανδρούπολης, στο ύψος της Λευκόπετρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός και επέβαινε 19χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 19χρονου συνεπιβάτη. 

Κιλκίς: 63 και 29 ετών οι ληστές που άρπαξαν 535 ευρώ από 77χρονη

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 63 και 29 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούλιο, μπήκαν παράνομα σε οικία 77χρονης ημεδαπής, σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 535 ευρώ.

«Volτάρω» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει μια πρωτότυπη, διαδραστική εκδήλωση με τον τίτλο «Volτάρω» και κεντρικό θέμα την ηλεκτροκίνηση, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7.30 το απόγευμα.

Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται έργα συντήρησης οδών λόγω Πατριάρχη

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εργασίες συντήρησης της οδού Λαγκαδά και της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, που είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, αναστέλλονται έως και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, λόγω της επίσκεψης της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου.

Στην Αριδαία την Κυριακή ο Κιλκισιακός

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Το όγδοο φιλικό του αγώνα θα δώσει τη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 ο Κιλκισιακός. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Υφαντίδη ταξιδεύει στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλμωπό. Μια ομάδα που συμμετέχει και αυτή στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και θα τη βρούμε μπροστά μας τη 14η αγωνιστική.

Συνεχείς οι έλεγχοι για την ασφάλεια των αλιευμάτων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο προστασίας του καταναλωτικού κοινού και προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι που δημιουργούνται για τη Δημόσια Υγεία μετά τη βύθιση του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Η εγκληματικότητα στη Χαλκιδική για όλη τη θερινή περίοδο

Στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, στοχευμένοι και συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής.

Ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση των περιοδικών της Αστυνομίας

Από σήμερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό αρχείο των τευχών του περιοδικού της Ελληνικής Αστυνομίας και των περιοδικών των πρώην Σωμάτων της Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων.

Video: Power Bars Fitness στο Yoga Pilates House Κιλκίς


Power Bars Fitness στο Yoga Pilates House Κιλκίς, με τον Φίλιππο Μισαηλίδη, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.