Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

"Τιμούμε τη γιορτή του Πατέρα στα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Άλλη μία καλοκαιρινή εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics. Τα παιδιά στην πρωινή ζώνη των δομών μας γνώρισαν το λουλούδι του ήλιου, τον ηλίανθο, τον οποίο κατασκεύασαν και διακόσμησαν με ηλιόσπορους. Τους ηλίανθους των παιδιών συνόδευσε ένα σαλιγκάρι φτιαγμένο με χαρτί οντουλέ και γκοφρέ, ενώ από τις κατασκευές μας δεν έλειπε και ένα καράβι που θα μας βοηθήσει να ταξιδέψουμε σε εξωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Μήνυμα Δημοτικής Παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ", για την 21η Ιουνίου 1913

Μήνυμα Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ"
Την 21η Ιουνίου του 1913 οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, έπειτα από μεγάλες συγκρούσεις κατόρθωσαν να θέσουν τη πόλη του Κιλκίς υπό τον ελληνικό έλεγχο.

Διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα της Κοινωνιολογίας, όπως και της Βιολογίας στις σημερινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Το μάθημα της Κοινωνιολογίας εξετάστηκε σήμερα για πρώτη φορά από τους υποψηφίους του Νέου Συστήματος, γεγονός που δημιουργούσε μία ανασφάλεια στους μαθητές σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Παρ’ όλα αυτά όμως τα θέματα ήταν κατανοητά, διαβαθμισμένης δυσκολίας και διαχειρίσιμα από τους μαθητές. Οι ερωτήσεις ήταν διατυπωμένες με σαφήνεια χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους υποψηφίους. Οι πολύ καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να επιτύχουν πολύ υψηλές βαθμολογίες.

Θρακική Εστία Κιλκίς: Το Κιλκίς γιορτάζει και θυμάται...


Μήνυμα Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, για την 107η επέτειο από την Μάχη του Κιλκίς, 21 Ιουνίου 1913

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Μεγάλη ημέρα για το Κιλκίς, για την Ελλάδα. Γιορτάζουμε την 107η επέτειο από την επική μάχη του Κιλκίς και την νίκη κατά των Βουλγάρων.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας, Παρασκευή 19/6/2020

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ανάπλαση των Κοινόχρηστων Χώρων Οικισμού Κούπας
Την υποβολή, στο «Άξονα Προτεραιότητας 1» (Μέτρο 1) του Πράσινου Ταμείου, πρότασης έργου με τίτλο:«Ανάπλαση των Κοινόχρηστων Χώρων Οικισμού Κούπας», συνολικού προϋπολογισμού, ύψους 440.000,00€ συμπ/νου ΦΠΑ 24% , αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας. 

Η συνάντηση στην πάροδο Κιριούσκιν


Του Φώτη Μισόπουλου
....έπρεπε να δείξεις την καθορισμένη άδεια, στις έγκυες, μάλιστα, σήκωναν το φόρεμα
κι έβρισκαν πανάρχαια κλοπιμαία
ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ [1]