Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Νίκη εκτός έδρας με 5-1 για τον Κιλκισιακό Β'

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Δεύτερο φιλικό-δεύτερη νίκη για τον Κιλκισιακό Β΄ ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 5-1 της Ελπίδας Μικροκάμπου. Οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Πελίδη, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν να χάνουν από μια αδράνεια στο 14' με κοντινό σουτ του Γιώργου Εγγλέζου, ανασυντάχθηκαν, έκαναν το παιχνίδι τους, με συνεχές πρέσινγκ και πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

95 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Σάντας – Εκδηλώσεις μνήμης

Ο Σύλλογος Σανταίων «Η Επτάκωμος Σάντα» διοργανώνει το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του ολοκαυτώματος της ηρωικής Σάντας του Πόντου, που θα τελεσθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας.

Πετυχημένες και φέτος οι εκδηλώσεις στο Φανό ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 28- 29 Αυγούστου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πανηγύρεως στο Φανό Παιονίας.

Δύο ντοκιμαντέρ για το Κιλκίς στον θερινό κινηματογράφο “Δημήτρης Ζωηρός”

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Οι πρώτες ημέρες του φθινοπώρου θα μας βρουν με υπέροχα ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτρης Ζωηρός” με άρωμα Κιλκίς. 
Έτσι ο Δήμος Κιλκίς επέλεξε για την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στις 9 το βράδυ, να προβληθεί το ντοκιμαντέρ, “Η Μάχη του Κιλκίς” και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου το ντοκιμαντέρ "15 χρόνια Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Κιλκίς”, παραγωγής και τα δύο του Δήμου Κιλκίς.

Προκήρυξη μέτρων προϋπολογισμού 1,5 δισ. ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Μέχρι τέλους του χρόνου θα πραγματοποιηθούν προκηρύξεις σε σημαντικής χρηματοδοτικής βαρύτητας μέτρα του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 κινητοποιώντας πόρους της τάξης των 1,5 δις € που μπορούν να αποτελέσουν την ατμομηχανή για μια νέα αναπτυξιακή ώθηση στην ελληνική ύπαιθρο και ειδικά στον αγροτικό τομέα, ανέφεραν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης.

Κιλκίς: 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ

Ανακοίνωση ΚΝΕ Κιλκίς
Το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, στο Κιλκίς με σύνθημα «Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή, να προχωράς κι εσύ, καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία!».

Συναγερμός: Κόκκινα πιράνχας στη λίμνη Δοϊράνη

Θρίλερ με… κόκκινο πιράνχας που αλιεύτηκε στη λίμνη Δοϊράνη, στην πλευρά της ΠΓΔΜ, ενώ φέρεται να δάγκωσε τον ψαρά που προσπάθησε να το βγάλει από τα δίχτυα του.

Κιλκίς: Πανηγυρική γιορτή για την 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Οι δημότες του Δήμου Κιλκίς αγαπούν και στηρίζουν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το απέδειξαν χθες με τη μαζική ενθουσιώδη παρουσία τους στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου που πλημμύρισε από μουσικές, σύγχρονους και μοντέρνους χορούς στην προεκθεσιακή εκδήλωση για την 81η διοργάνωση της Δ.Ε.Θ.

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών - Days of Percussion 2016

Με χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνεται φέτος το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών «Days of Percussion 2016» από 13 έως 18 Σεπτεμβρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.