Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

(Video) SOS: Έτοιμο να πέσει το τοιχίο της περίφραξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

SOS: Έτοιμο να πέσει το τοιχίο της περίφραξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς. Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του ιδρυτή της Torre AΒΕΕ, Ηλία Γκλατζούνη

Ανακοίνωση 
Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Σύσσωμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του εκλιπόντος Ηλία Γκλατζούνη, ιδρυτή της Torre AΒΕΕ.

Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" 
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας " ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του σε γνωστό καφέ της πόλης μας. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Τσιαρόγας ο οποίος καλωσόρισε και στην συνέχεια ευχήθηκε του παρευρισκόμενους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία.

Παρέμβαση Γ. Γεωργαντά στο Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε., για στήριξη του πρωτογενούς τομέα έναντι του πληθωρισμού και των υψηλών τιμών ενέργειας

Την ανάγκη να λάβει η Ε.Ε. βραχυπρόθεσμα μέτρα για την άμεση άμβλυνση των προκλήσεων που δημιούργησε η ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, η ενεργειακή και κλιματική κρίση και ο υψηλός πληθωρισμός, προκειμένου να αποτραπεί μακροπρόθεσμη ζημιά στον αγροτικό μας τομέα και στην επισιτιστική ασφάλεια της Ε.Ε. ανέδειξε, με πρωτοβουλία του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο συζήτησης που προκάλεσε στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε..

Η Αγάπη στην πράξη, 17ος χρόνος προσφοράς ζωής

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Τράπεζα Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου
Τέτοιες μέρες πριν από 16 χρόνια με πρωτοβουλία του Π.Α.Σ. ΔΟΞΑ Άσπρου αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της τράπεζας αίματος ΆΣΠΡΟΥ στην οποία μετέπειτα συνέπραξε και το ΑΞΙΟΧΏΡΙ και συνεχίζει πλέον ως μία και ενιαία και για τα δύο γειτονικά χωριά του Δήμου μας.

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο...

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Στην παλιά μικρή μας πόλη, αν θέλετε …το μεγάλο χωριό, το Πολύκαστρο, των 3033 κατοίκων (απογραφή 1951), υπήρχαν2 κτίρια - διδακτήρια για τις ανάγκες της Δημοτικής εκπαίδευσης.

ΠΕΔΚΜ: Τα χρηματοδοτικά προγράμματα, ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης, και οι επενδυτικές δυνατότητες των δήμων στο επίκεντρο Ημερίδας στο πλαίσιο του 31ου Money Show

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως το νέο ΕΣΠΑ 2021- 2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και οι ευκαιρίες που έχουν οι δήμοι να τα αξιοποιήσουν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημερωτικής Ημερίδας που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) στο πλαίσιο του 31ου επιχειρηματικού και οικονομικού πολυσυνεδρίου «Money Show» που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοαφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (30/1/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοαφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εύκολο πέρασμα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αντιμετώπισε εκτός έδρας το μεσημέρι της Κυριακής την Θύελλα Δοϊράνης στο γήπεδο του Δροσάτου, και έφυγε με τη νίκη με το ευρύ 5-1. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα των Δαϊλλίδη και Αναστασιάδη που είχε αρκετές τελικές προσπάθειες και οριζόντιο δοκάρι με τον Μπελίτσα.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημοσθένη Χαμουρούδη

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου και συνταξιούχου μέλους μας Δημοσθένη Χαμουρούδη από το Πολύκαστρο Κιλκίς, κι εύχεται ολόψυχα ο Θεός να δίνει δύναμη και υγεία στην οικογένειά του.