Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το διήμερο 18 και 19 Αυγούστου 2017

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν προχθές (18-8-2017) έως και πρωινές ώρες χθες (19-8-2017), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής.

Δοϊράνη Κιλκίς 2.029 μΧ: Ανοίγει αύριο ο πρώτος θερινός κινηματογράφος μέσα στο νερό!

Δοϊράνη Κιλκίς 2.029 μ.Χ.
Επιπλέον 150 θέσεις εργασίας στην περιοχή
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δεν έχουν τελειωμό οι πρωτότυπες, διασκεδαστικές και καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις ψυχαγωγίας που δημιουργούν οι Κιλκισιώτες. Ήδη εξασφαλίστηκαν άλλες 150 νέες θέσεις εργασίας σε μια περιοχή που πριν 10-15 χρόνια ήταν σε απόλυτο μαρασμό, αφού από εκεί περνούσαν οι περήφανοι Ελληναράδες μόνο για να μπουν στα Σκόπια ώστε να βάλουν βενζίνη και να παίξουν στο καζίνο.

Πιερία: "Βάλτε μου 16 κανναβουριές να κάνουν κανναβούρια"


Συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 24 ετών, για καλλιέργεια κάνναβης.

Πρόσληψη 16 ατόμων στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη 16 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, για τις ανάγκες λειτουργίας της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018.

11ο Αντάμωμα Σπουργιτιωτών Κιλκίς


Κιλκίς: Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου για το καλοκαίρι του 2017

Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Κιλκίς για το καλοκαίρι του 2017. Δείτε ΕΔΩ

ΑΕΠ: Προκήρυξη για 30 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η 11Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο ρόλος του φθορίου στα δόντια μας (μέρος 1ο)


Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
Τα τελευταία χρόνια έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο ένας μεγάλος πόλεμος κατά του φθορίου. Αρκεί μόνο να πληκτρολογήσει κανείς την λέξη φθόριο σε γνωστές μηχανές αναζήτησης για να βρεθεί μπροστά σε χαρακτηρισμούς όπως “δηλητήριο”, “ποντικοφάρμακο” και “βλαβερό”. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

Ίλιγγος: «Όταν τα πάντα γύρω σου περιστρέφονται»


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Τα πάντα γυρίζουν και το στομάχι σας ανακατεύεται. Μήπως η αιτία βρίσκεται στα αυτιά σας; O κόσμος πολλές φορές ως ζάλη περιγράφει διάφορες καταστάσεις, όπως τον πονοκέφαλο, τη σκοτοδίνη, την ημικρανία, τη ναυτία, την εφίδρωση, ακόμα και τον περιστροφικό ίλιγγο.