Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Ξεκίνησε νωρίτερα η υποδοχή του νέου έτους στον Καμπάνη Κιλκίς

Ξεκίνησε νωρίτερα η υποδοχή του νέου έτους στον Καμπάνη Κιλκίς. Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022.

Ξεκίνησε η διαβούλευση για τα Σχέδια Βελτίωσης ύψους 230 εκατ. ευρώ- Ποιούς αφορά- Ποιές είναι οι επιλέξιμες επενδύσεις

Ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥπΑΑΤ, η διαβούλευση για τη νέα πρόσκληση των σχεδίων βελτίωσης - Υπομέτρο 4.1.5 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022.

"Επιλεκτική τελικά η βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Πολύκαστρο"

Παρεμβαίνει ο Σπύρος Ρ. 
Ενημερώθηκα όπως και άλλοι, ότι ο δήμος Παιονίας ολοκλήρωσε τις παρεμβάσεις ανακαίνισης στα γήπεδα τένις του Πολυκάστρου. Ο προϋπολογισμός μάλιστα καλύφθηκε από δημοτικούς πόρους.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ που αφορά τις ζωοτροφές

Παρατείνεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία κατά την οποία οι κτηνοτρόφοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την έκτακτη ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών.

Ο Σϋλλογος «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ALUMIL»

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ALUMIL» για την χρηματική δωρεά που πραγματοποίησε προς τον Σύλλογο, η οποία διατέθηκε για την αγορά θεραπευτικών αναλώσιμων υλικών, τα οποία κάνουν χρήση όλοι οι ωφελούμενοι, ανεξαρτήτως αναπηρίας.

Βράβευση μαθητών και μαθητριών πολύτεκνων οικογενειών του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, ο δήμος Παιονίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολύτεκνων Γονέων Ν. Κιλκίς πραγματοποίησε τελετή βράβευσης προκειμένου να βραβευτούν μαθητές και μαθήτριες πολύτεκνων οικογενειών του Δήμου Παιονίας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Θέσεις εργασίας στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στο Κιλκίς (28/12/2022)

- Ταμίας - Νέο Κατάστημα Κωτσόβολος στο Κιλκίς
Με κάποια εμπειρία. Πλήρης 
απασχόληση.
Δείτε ΕΔΩ
- Τεχνικός Service Point - Νέο Κατάστημα Κωτσόβολος στο Κιλκίς
Με κάποια εμπειρία. Πλήρης απασχόληση/Μερική απασχόληση 
Δείτε ΕΔΩ

Καπνοπωλείο "Η ωραία Ποντοκερασιά Κιλκίς"

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με σύμμαχο έναν υπέροχο ήλιο δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, επιλέγω προορισμό για μια βόλτα το όμορφο χωριό Ποντοκερασιά του Νομού Κιλκίς με σύνθημα πάντα "πρώτα ο τόπος μας".

MED-QUAD: Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, με τη συμβολή της Επιμορφωτικής Κιλκίς επιτυγχάνουν θετικό αντίκτυπο στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

Οι εταίροι του έργου εκπαιδεύτηκαν στη χρήση εξειδικευμένων τεχνολογικών μέσων για να συνεισφέρουν στην εκμετάλλευση και την διαφημιστική προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ερευνητική και επιστημονική ομάδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, με τη συμβολή της Επιμορφωτικής Κιλκίς- συντονιστής εταίρος του έργου MED-QUAD, εκπαιδεύτηκε στη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού (3d scanner) για την υλοποίηση των στόχων του έργου. Στο σπήλαιο του Κιλκίς λειτουργεί το ‘’ζωντανό’’ (Living Lab) εργαστήριο (ανοιχτός χώρος για το κοινό) για την «Εφαρμοσμένη Έρευνα για την Αξιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» ARCHEO) που διεξάγεται έρευνα για την επίτευξη ενός από τους πρωταρχικούς στόχους του έργου.

Παιδικό πάρτυ στη Λαϊκή του Κιλκίς, Παραμονή Πρωτοχρονιάς