Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός (13/8/2020): 204 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 204 νέα κρούσματα και 5 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 6.381 και των θυμάτων σε 221. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 22 συμπολίτες μας, ενώ 136 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 687.338 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Το Ράντσο Κιλκίς κάνει διακοπές


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Απλούστευση ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε ο Ν. 4711/2020 (ΦΕΚ 145/Α/29-07-2020) «Απλούστευση πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και άλλες διατάξεις» το άρθρο 4 του οποίου αφορά στην απλούστευση ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Πιο φτωχός ο Δήμος Παιονίας χωρίς τον Ηλία Παναγιωτίδη

Υπογράφει ο Γιάννης Αλίρης
Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Πριν λίγα χρόνια γνώρισα τον Ηλία. Ένα νέο με αρχές, αξίες, εργατικό, τίμιο, με ευγένεια, πλούτο ψυχής και χιούμορ. Φτωχότερη γίνεται η κοινωνία όταν φεύγουν τέτοιοι νέοι. Ηλία ένα είναι βέβαιο, ότι η φυγή σου στις ουράνιες κατοικίες στέρησε τη χαρά κάποιων να σε αδικούν!
Καλό Παράδεισο φίλε μου!

ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς: Αξία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν με γοργούς ρυθμούς και είναι έτοιμες προς χρήση, από τους μικρούς μας φίλους, οι δύο (2) νέες εγκαταστάσεις μας, που φέτος 2020, προστίθενται στο υπάρχον δίκτυο των δομών μας στον ΑΘΛΟ και προορίζονται να λειτουργήσουν ως Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - ΚΔΑΠ.

Ο προπονητής μπάσκετ Σωκράτης Δήμας στην ΚουΠα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή Σωκράτη Δήμα στο μπάσκετ του Κιλκίς ως άμεσος συνεργάτης στην Ακαδημία μας αποδεικνύοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε κάθε χρόνο για να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε στους αθλητές και στις αθλήτριες μας τις ιδανικότερες συνθήκες να παίξουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν με το αγαπημένο μας άθλημα, μια υπόσχεση που δώσαμε άλλωστε πριν από τέσσερα χρόνια με την δημιουργία της Ακαδημίας μας.

Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς (13/8/2020)

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Στα αμιγώς θέματα της προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές έχουν εισέλθει στην τρίτη εβδομάδα και η δουλειά η οποία γίνεται σε καθημερινή βάση, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πλαγιάς, είναι πολύ ουσιαστική και κοπιαστική. 

ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις για 1209 μόνιμες προσλήψεις στην υγεία και

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 6Κ/2020 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 28/6.8.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς απετράπη η εισαγωγή 47 κιλών κάνναβης

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες, να εντοπίσουν και να αποτρέψουν την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην ελληνική επικράτεια.