Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Φραγγίδης: Καλύπτονται οι ανάγκες του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας σε υγειονομικό προσωπικό και προσωπικό φύλαξης

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Φραγγίδης Γεώργιος την 15η Μαΐου 2020 υπέβαλε ερωτήσεις προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση για την άμεση κάλυψη του Νοσοκομείου Γουμένισσας με προσωπικό ειδικοτήτων που αφορούν στην φύλαξη και ασφάλεια υγειονομικού προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών στο χώρο του Νοσοκομείου, και Υγείας κ. Κικίλια σχετικά με την αύξηση του προϋπολογισμού του Γ.Ν Γουμένισσας για την κάλυψη των αναγκών σε υγειονομικό προσωπικό διάφορων ειδικοτήτων.

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές - εγγραφές για την σχολική περίοδο 2020-2021 στο ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση"
Στο ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση" ξεκίνησαν οι προεγγραφές - εγγραφές για την σχολική περίοδο 2020-2021. Υπενθυμίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε παιδιά ηλικίας 5 έως και 12 ετών.

Περιοδεία και συζήτηση της Ειρήνης Αγαθοπούλου με τους καταστηματάρχες σε Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γουμένισσα και Αξιούπολη

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Στο πλαίσιο της πανελλαδικής εξόρμησης ενημέρωσης της κοινωνίας για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, συνοδευόμενη από την Περιφερειακή Σύμβουλο Έφη Ναβροζίδου και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κιλκίς, στο Πολύκαστρο, στην Γουμένισσα και στην Αξιούπολη. 

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης βεβαίωσης Επαγγελματία Αγρότη

Σε λειτουργία τέθηκε από την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, η ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης βεβαίωσης Επαγγελματία Αγρότη.

31 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της στοχευμένης και ουσιαστικής στήριξης που παρέχει το Υπουργείο στους πληττόμενους κλάδους του πρωτογενούς τομέα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, προχώρησε στη δέσμευση ποσού ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας.

(Video) Εθελοντικός καθαρισμός της περιοχής Σαλάτς στο Κιλκίς


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και την Κοινότητα Κιλκίς πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού στην περιοχή του Σαλάτς. 

(Video) Ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚΟΥΠΑ Κιλκίς


Ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.

Διαγωνισμός ρομποτικής με 17 ομάδες από το Κιλκίς, Βέροια και Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού ρομποτικής, 17 ομάδες από το Κιλκίς, Βέροια και Θεσσαλονίκη κατάφεραν να κατασκευάσουν, να προγραμματίσουν και να τρέξουν τα ρομποτάκια τους στην πρώτη πίστα του διαγωνισμού που είχε θέμα το Covid-19, τα παιδιά μπαίνουν ξανά στους ρυθμούς της προετοιμασίας σε νέες αποστολές και τρέχουν τον δεύτερο τους γύρο διαδοχικά στις 20/06/2020.

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου (ταρτάν) Κιλκίς

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ανέστη Πογέλη και του ανάδοχου εργολάβου Παύλου Πετρίδη η σύμβαση για την ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου (ταρτάν) Κιλκίς. Πρόκειται για την κατασκευή ενός σημαντικού έργου υποδομής που θα βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης και θα ανανεώσει τον αγωνιστικό χώρο του ανοιχτού γηπέδου.

Κιλκίς: Ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου


Το ποδήλατο είχε την τιμητική του την Τετάρτη 3 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, με αρκετούς φίλους του αθλήματος να ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης του Κιλκίς απολαμβάνοντας τη διαδρομή.

Κιλκίς: Καθαρίστηκαν τα φρεάτια συλλογής ομβρίων υδάτων


Εξουσιοδοτημένο συνεργείο, υπό τις οδηγίες της ΔΕΑΥΚ, προχώρησε σε εργασίες καθαρισμού των φρεατίων συλλογής ομβρίων υδάτων σε κεντρικά σημεία του Κιλκίς τα οποία λόγω κλίσης του δρόμου είναι ευάλωτα σε βροχοπτώσεις και πλημμυρίζουν συχνά. 

Πανήγυρις Ιερού Ναού "Άξιον Εστί" Αξιουπόλεως


Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ειδική ενημερωτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, στις 12.00 το μεσημέρι, με θέμα «Ενημέρωση, λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης για τα ζητήματα του τουρισμού και του πολιτισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

"Αθλητές του ορεινού τρεξίματος εμπνεύστηκαν από τα "Γκούλαγκ" και έτρεξαν στον Όλυμπο"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Σε μια εποχή που οι ρατσιστικές και οι φυλετικές διακρίσεις υποθάλπονται στην μητρόπολη του καπιταλισμού στις ΗΠΑ και μάλιστα στην καρδιά του αμερικανικού κράτους όπως στα σώματα ασφαλείας και όχι μόνο, και το αυγό του φιδιού με τα πολλά κεφάλια προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι σε πολλές χώρες του κόσμου, ελέω και επερχόμενης οικονομικής κρίσης, για να δηλητηριάσει τις λαϊκές και νεανικές συνειδήσεις με την φασιστική ιδεολογία. 

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Πέτρο Παιονίας


Η Δεσποτική Εορτή της Πεντηκοστής στην Μητρόπολη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία μας εορτάζει την Γενέθλιο ημέρα της, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Παιονία: Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (8 Ιουνίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 5 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Πέλλα: Σκοτώθηκε 46χρονος σε τροχαίο

Χθες (8 Ιουνίου 2020) και ώρα 19.00 περίπου, στην επαρχιακή οδό Κρύας Βρύσης – Εσωβάλτας, το Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε αρδευτική τάφρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Διαβούλευση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Παιονίας (Ε.Π.) για την περίοδο 2019-2023

Ο Δήμος Παιονίας βάση του άρθρου 175 του Ν. 4555/2018 «Κλεισθένης 1» όπως τροποποιεί το άρθρο 266 του Ν. 3852/2010 «Καλλικράτης», είναι υποχρεωμένος να καταρτίσει Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) για την περίοδο 2019-2023. Το Ε.Π. αποτελείται από δύο τμήματα, τον Στρατηγικό (Α΄ Φάση) και τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό (Β΄Φάση).