Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Το Hollywood έρχεται στη Θεσσαλονίκη - Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής των στούντιο στη Θέρμη

Τη δημιουργία στούντιο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του 2020, ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στην Περιφέρεια, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nu Boyana Studios (μέλος του ομίλου της Millennium Films) Yariv Lerner, τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνο Κουάνη και τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία κινηματογραφικών παραγωγών στη Νέα Υόρκη Γιάννη Καλαφάτη.

"Συλλυπητήρια για το θάνατο του Χαράλαμπου Λουκά"

Ανακοίνωση Συλλόγου Νέων Μυριοφύτου νομού Κιλκίς "Οι Μακεδόνες"
Ο Σύλλογος Νέων Μυριοφύτου νομού Κιλκίς "Οι Μακεδόνες", εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του Χαράλαμπου Λουκά, ο οποίος σήμερα κατά τις πρωινές ώρες κατέληξε μετά από μήνες αγώνα που έδωσε. Καλό παράδεισο στον τέως πρόεδρο του χωριού μας, αλλά πάντα πρόεδρο της καρδιάς μας.

ΑΣΕ - Ανακοίνωση για αποτελέσματα εκλογών στο ΣΕΠΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) χαιρετίζει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και ευχαριστεί όσους και όσες στήριξαν το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου και Αντιπροσώπων για τη ΓΣ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Γενική Συνέλευση συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο και Εποπτικό Συμβούλιο) της περιόδου 2019 – 2023.

Κιλκίς: Παράσταση αφιερωμένη στους Κιλκισιώτες Ήρωες που δεν επέστρεψαν από τη Βόρειο Ήπειρο

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς* 
Η εποποιία του 1940 - 41 διέσχισε με ασύλληπτη ταχύτητα το φράγμα του θρύλου, έγινε τραγούδι, ποίημα, πεζογράφημα, παραμύθι. Δεν περίμενε την ιστορική έρευνα η οποία συνήθως έρχεται αργοπορημένη. Υπήρχαν οι ζωντανές μνήμες των πρωταγωνιστών της εποχής, για τις πράξεις των οποίων δεν χρειάζονταν ιδιαίτερες αποδείξεις.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 11 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ο ΑΙΑΣ και το ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ στον ημιμαραθώνιο του Πάικου

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς και το ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ, διοργάνωσαν εκδρομή στο Πάικο. Στην εξόρμηση αυτή συμμετείχαν 65 άτομα συμπεριλαμβανομένων γονέων και αθλητών, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον καθιερωμένο πλέον ετήσιο Oρεινό Ημιμαραθώνιο Πάικου. 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη 59χρονος για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2019) το πρωί μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 59χρονος ημεδαπός για διακίνηση ηρωίνης.

Κάγκελο ο χάρος στη Βενιζέλου στο Κιλκίς - Μετέφεραν το καπάκι και το βίδωσαν στη θέση του

Χρειάστηκε να γίνουν αρκετές καταγγελίες, διαμαρτυρίες για ένα διάστημα διάστημα πολλών μηνών, έως ότου δημοσιευτεί στη ΓΝΩΜΗ, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 το απόγευμα (Δείτε ΕΔΩ). Και ω του θαύματος την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 το μεσημέρι μεταφέρθηκε το καπάκι και βιδώθηκε στη θέση του.
Γατάκια, ε γατάκια σε άλλες πόλεις.

Στο Κιλκίς μιλάμε για ταχύτητες 6G.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Πέμπτη 7 έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 23/07-11-2019), που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.

Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου
ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους συναδέλφους, που συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και στις διαδικασίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου, καθώς και αντιπροσώπων για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Νομού Κιλκίς.

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς, στο "Μύλο των ξωτικών" στα Τρίκαλα

Ανακοίνωση Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τι πιο φανταστικό από μια εκδρομή στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα! 

"Το άγνωστο ολοκαύτωμα της Νιγρίτας"

Υπάρχουν γεγονότα τα οποία είναι τόσο τραγικά, που ο ανθρώπινος νους επιλέγει από μόνος του αυτόματα να διαγράψει. Γενιές και γενιές δεν τολμούν να συζητήσουν καν. Ένα από αυτά τα γεγονότα θα προσεγγίσει η εκπομπή “Ιστορικές Μαρτυρίες” της 4Ε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 22:15