Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών και συνεδριάσεων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Για το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015 το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών και συνεδριάσεων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, με πιθανές παρεκκλίσεις και χωρίς να είναι απολύτως δεσμευτικό, είναι το ακόλουθο:

Θερμό «ευχαριστώ» Μπαλάσκα στους υπαλλήλους του Δήμου Κιλκίς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, εξέφρασε κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς το προσωπικό του Δήμου Κιλκίς, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας.

Δικαιώνεται ο αγώνας του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων, για τα Κρουσοχώρια Κιλκίς

Υπογράφει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης
Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Κ. Μακεδονίας Αττικής» και
μέλος του Δ.Σ. του «Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων»
Εβδομήντα τρία χρόνια μετά τις γερμανικές θηριωδίες σε βάρος της χώρας μας την περίοδο της κατοχής αναγνωρίστηκαν σαν μαρτυρικά χωριά από το ΣτΕ το Κλειστό, το Αμπελόφυτο και η Κυδωνιά των Κρουσίων, μαζί με τη Κορμίστα του Δήμου Αμφίπολης Σερρών και το Κεράσοβο του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων, λόγω των δεινών που υπέστησαν στη περίοδο της γερμανικής κατοχής τη 1941-1944.

Οι φετινές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κιλκίς.

Με σεβασμό στην ιστορική παράδοση και με τον εμπλουτισμό σημαντικών πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων σχεδιάστηκαν οι φετινές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κιλκίς.

Συγχαρητήρια Παραστατίδη για τους εισακτέους σε ΑΕΙ ΤΕΙ

Θεόδωρος Παραστατίδης
Βουλευτής νομού Κιλκίς
"Στους μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων του Νομού μας που για την σχολική χρονιά 2013-2014 κατέβαλαν κοπιώδη και επίμονη προσπάθεια καταφέρνοντας να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς



Με την προσήκουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Συγχαρητήρια Σισμανίδη στους νέους και νέες του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

"Θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους των λυκείων του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας. Η επιτυχία τους, στο ταξίδι της γνώσης που ταυτίζεται και με την επαγγελματική τους προοπτική, αποδεικνύει ισχυρή θέληση και δύναμη απέναντι σε μια σκληρή εκπαιδευτική δοκιμασία.

Πολιτιστική εκδήλωση "Τα Στερνιώτικα" στη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς


Η εγκληματικότητα στο νομό Κιλκίς, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 29.08.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Συνελήφθη στο Κιλκίς 30χρονος Αλβανός για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (29.08.2014) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 30 ετών, για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Τσάκωσαν στο Μυριόφυτο Κιλκίς 32χρονο Σκοπιανό για κλοπές

Συνελήφθη χθες (29.08.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.