Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Μια ανάσα από την νίκη έφτασαν οι "Ατρόμητοι"


Δελτίο τύπου "Ατρομήτων" Καμπάνη
Η αντρική μας ομάδα, έφτασε σήμερα μια ανάσα από την νίκη, αλλά έμεινε από δυνάμεις, διότι παρουσιάστηκε μόνο με 8 παίχτες, λόγω πολλών τραυματισμών και καραντίνας και ενώ βρισκόταν μπροστά με σκορ 47-45 , τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη, ένα σερί 3-14 υπέρ της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας Αγε Πιερίας διαμόρφωσε το τελικό 50-59. 

(Video) Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συνόλου "η Πόλις"

Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συνόλου "η Πόλις", την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, στο Θεατράκι του Πάρκου Κιλκίς.

Κορωνοϊός (22/12/2021): 5.641 νέα κρούσματα (45 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 69 θάνατοι και 665 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.641, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.049.936 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 214 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.964 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

Ευχές Χριστουγέννων από την Επιμορφωτική Κιλκίς



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 22/12/2021, 5:40μ.μ


Συνελήφθησαν (2) άτομα (πατέρας - κόρη) για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό ατόμων που κατέχουν παράνομα αρχαία αντικείμενα, εντόπισαν πρωινές ώρες χθες (21-12-2021), σε περιοχές του Νομού Σερρών και συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 61 και 36 ετών (πατέρας - κόρη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Περί εμβολίων το ανάγνωσμα...


Γράφει η Έφη Ναβροζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς
Μέχρι σήμερα δεν έχω τοποθετηθεί επίσημα και δημόσια για τον εμβολιασμό και τις συνέπειες του να είναι καείς/καμία εμβολιασμένος/νη ή όχι. Αφορμή για να το κάνω σήμερα αυτό στάθηκε ο πρόωρος χαμός τριών εκλεκτών συναδέλφων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, που βύθισε την εκπαιδευτική κοινότητα σε πένθος και έδωσε υλικό για σκέψεις και προβληματισμό εκ νέου.

(Video) Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις 2021, του Γιώργου Φραγγίδη στο νομό Κιλκίς

Ευχές Χριστουγέννων από την Περιφερειακή Σύμβουλο Κιλκίς, Γενοβέφα Ναβροζίδου



(Video) Άθλιες και αισχρές εικόνες ντροπής στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς

Άθλιες και αισχρές εικόνες ντροπής στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, Δεκέμβριος 2021

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους 2022 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι κατά τον φετινό εορτασμό της 1ης του Νέου Έτους 2022 θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι εξής εκδηλώσεις:

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς.

"Τώρα ανακάλυψαν κάποιοι ότι οι φαρμακοβιομηχανίες στον καπιταλισμό επενδύουν για το κέρδος..."

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η παραγωγή φαρμάκων και η διακίνηση τους στο σύστημα της «ελεύθερης» αγοράς γίνεται με σκοπό το κέρδος. Τα μέσα παραγωγής ανήκουν σε ισχυρά μονοπώλια και μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις που διεξάγουν ανταγωνισμό μεταξύ τους στα πλαίσια των νομοτελειών του οικονομικού συστήματος για το μέγιστο κέρδος.

Κιλκίς: Διάθεση Σχολικών Γυμναστηρίων – Αιθουσών Πολλαπλών Χρήσεων


Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και αναγκών των αθλητικών – πολιτιστικών συλλόγων, ομάδων πολιτών της πόλης του Κιλκίς και μετά από αίτηση τους, διατίθενται προς χρήση τα κλειστά Σχολικά Γυμναστήρια – θερμαινόμενες Αίθουσες Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, από 24 Δεκεμβρίου 2021 έως και 9 Ιανουαρίου 2022, βάση του εγκεκριμένου εβδομαδιαίου προγράμματος και των πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας που ισχύουν.

Θ. Τιρεκίδης: Αυτές τις γιορτές στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας


Δελτίο τύπου Θ. Τιρεκίδη
Αυτές τις γιορτές στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ειδικά τα παιδιά. Η πρωτοβουλία του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς να διαθέσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" αποτελεί μια πράξη ανθρωπιάς που αναδεικνύει τον κοινωνικό χαρακτήρα του εθελοντισμού.

Η Φιλιππιάδου Μαγδαληνή, Περιφερειακή Σύμβουλος Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Φιλιππιάδου Μαγδαληνή, Περιφερειακή Σύμβουλος Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Πως είναι η μέχρι τώρα πορεία σου και εμπειρία σου στα αυτοδιοικητικά όργανα;
Η σχέση μου με τις εκλογές ξεκινά από το 2014. Είναι μία σχέση ζωής, τόσο μαγική όσο και ψυχοφθόρα. Την ενασχόληση με τα κοινά αν την αγαπάς πραγματικά, την υπηρετείς είτε έχεις εκλεγεί είτε όχι. Είναι ένας δρόμος δίχως τελειωμό. Για λίγους όμως, όχι για εκείνους που προέρχονται από οικογένειες με μεγάλα ονόματα ή που το επιδιώκουν για λόγους οικονομικούς. 

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών στην "Τόλμη" Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών συλλόγου διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ΑΣ "Η Τόλμη" Κιλκίς στις 4 Δεκεμβρίου 2021. Η εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο αίθουσες με ολοήμερη διαδικασία με όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο για την προστασία πάνω απ' όλα των παιδιών. 

Παράδοση δωροεπιταγών στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης,

Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Δράσεις με κοινωνικό πρόσημο που ενισχύουν την αλληλεγγύη συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Μιχαηλία Καραμισάκη, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, έδρα της Π.Ε. Κιλκίς.

Χρηματοδότηση της έκδοσης του Επενδυτικού Οδηγού νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Την ικανοποίησή της για τη χρηματοδότηση της έκδοσης του Επενδυτικού Οδηγού Ν. Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκφράζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ευχαριστώντας θερμά τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για τις ενέργειές τους προς την κατεύθυνση αυτή.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (22/12/2021)


Ανακοίνωση AΣΕΠ
1. 1ΔΣ/2021: Ανάρτηση Πινάκων Επικρατέστερων Υποψηφίων
2. 8Κ/2017: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Επιλαχόντες ΔΕ)
3. Επιλεγείσες επιπέδου ΓΔ των Υπουργείων Δικαιοσύνης & Υγείας
4. 7Κ/2021: Πρόσκληση Ηλεκτρονικής Υποβολής Δικαιολογητικών
5. 2Κ/2019: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων επιλαχόντων-ΤΕ Νοσηλευτικής
6. 3Ε/2021: Έκδοση Προσωρινών Αποτελεσμάτων ΚΘ 10022
7. 7Κ/2020: Ειδική πρακτική δοκιμασία Φωτοστοιχειοθετών
8. 7Κ/2020: Ειδική πρακτική δοκιμασία Εκτυπωτών-Βιβλιοδετών
9. 4Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10001)
10. 3K/2020: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων ΔΕ
11. 11Κ/2021: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
12. 5Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10003)