Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Tηλεδιάσκεψη του τμήματος μίνι της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς


Δελτίο τύπου KouPa basketball team family
Οι προπονητές Θάνος Κολιαδήμας και Ελένη Αποστολίδου "τηλεδιασκέφτηκαν" σήμερα Σάββατα 28 Νοεμβρίου 2020 με τα κορίτσια του τμήματος μίνι της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς, για την κατάσταση που επικρατεί αυτό τον καιρό, για θέματα υγείας, διατροφής,  μόρφωσης και φυσικά  basketball. Ερωτήσεις πολλές, απαντήσεις πολλές και φυσικά ανανέωση του ραντεβού very soon. 

Κορωνοϊός (28/11/2020): 1.747 νέα κρούσματα (23 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 121 θάνατοι


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 1.747 νέα κρούσματα και 121 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 103.034 και των θυμάτων σε 2.223. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 606 συμπολίτες μας, ενώ 557 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.354.043 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Η πανελλαδική απεργία της 26/11/2020 στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου σωματείων και φορέων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις παραγωγής επισιτιστικών προϊόντων Κ.Μακεδονίας, του Συνδικάτου Μετάλλου Κ. Μακεδονίας, του Σωματείου Γραφικών Τεχνών Τύπου – Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας και του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (ΟΓΕ), ανήμερα της Πανελλαδικής Απεργίας, ανάρτησαν πανό και μοίρασαν υλικό σε εργαζόμενους σε εργοστάσια της ΒΙΠΕ Κιλκίς και του Πολυκάστρου καλώντας τους να υψώσουν το ανάστημα απέναντι στην βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης και εργοδοσίας που τσακίζει τα δικαιώματα σε υγεία και εργασία.

Δηλώσεις Α. Τζιτζικώστα μετά το πέρας της σύσκεψης με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη


Στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο κτίριο του Υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 28/11/2020, 3:51 μ.μ.


Αυτόφωρη σύλληψη αλλοδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, αποθήκευση και διακίνησή τους στη Θεσσαλονίκη
Στον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών οδηγήθηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Κιλκίς: Άρπαξε τσαντάκι με 4.000 ευρώ από αυτοκίνητο


Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου 2020 στο Κιλκίς, αφαίρεσε μέσα από όχημα ημεδαπού, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό 4.000 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχή του Κιλκίς


Συνελήφθησαν χθες (27 Νοεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσε ο ένας από αυτούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 143 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό των 160 ευρώ. 

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο»


Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ
Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς, στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο» με το δημοσιογράφο Θοδωρή Ψαλιδόπουλο 
Ανεξέλεγκτη η κατάσταση της πανδημίας στη Β. Ελλάδα
Στη Β. Ελλάδα, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, η υγειονομική κατάσταση είναι απελπιστική. Όλοι οι νομοί της Κ. Μακεδονίας βρίσκονται «στο κόκκινο». Το πρόβλημα έφερε στην επιφάνεια τις ελλείψεις και τις αδυναμίες που υπήρχαν από πριν στην περιοχή. Η κυβέρνηση επαναπαύθηκε μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας, που τα πράγματα ήταν αρκετά καλά στη Β. Ελλάδα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Στο δεύτερο κύμα αποδείχθηκε ότι οργανωτικά ήταν πολύ πίσω για να αντιμετωπίσει μια τέτοια δύσκολη κατάσταση.

Σ. Παραστατίδης: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την πορεία των κρουσμάτων στην Κεντρική Μακεδονία


Του Στέφανου Παραστατίδη
Ιατρού, Γραμματέα Οργανωτικού και
Πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής
Παραθέτω ένα ελπιδοφόρο διάγραμμα με την πορεία των κρουσμάτων στην κεντρική Μακεδονία, η οποία δείχνει ότι έχει πάρει την κατιούσα, με μοναδική εξαίρεση την Πιερία.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Παρακολουθείστε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη μνήμη των ΠεντεκαίΔεκα Μαρτύρων, πολιούχων του Κιλκίς