Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η Κυκλοφοριακή Αγωγή, είναι Αγωγή Ζωής



Αυτοί είναι οι 43 του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρες κάλπες

Κάτω από το ψυχολογικό όριο των «120» πέρασε η κυβέρνηση κατά την ψήφιση του τρίτου προγράμματος και παρά το εσωκομματικό μασάζ που επιχείρησαν σε ορισμένους βουλευτές, όλα έδειξαν πως δεν απέδωσε.

Οι "Παίονες" με ενενήντα και πλέον χορευτές στα 40α Θεοτόκεια της Γουμένισσας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου των ΠΑΙΟΝΩΝ στα 40α Θεοτόκεια της Γουμένισσας. Οι Παίονες με ενενήντα και πλέον χορευτές, κήρυξαν την έναρξη των φετινών Θεοτοκείων και χάρισαν στους παρευρισκόμενος μια βραδιά γεμάτη χορό.

Πολύκαστρο: Παλαιστίνιος μετέφερε παράνομα 3 Σύριους

Συνελήφθη χθες (13-08-2015) το μεσημέρι στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Οικονομική στήριξη Δήμου Κιλκίς στο Σύλλογο Ψυχοσωματικά Αναπήρων ν. Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές στη συναυλία αλληλεγγύης που έδωσε αφιλοκερδώς το συγκρότημα ''Χαϊνηδες'' στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου στις 9 Ιουλίου για την ενίσχυση των σκοπών του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Κιλκίς.

Κιλκίς: Με τουριστικά λεωφορείά μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, εντόπισαν χθες (13-08-2015) τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, τουριστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Εύζωνοι, όπου και διαπιστώθηκε να μεταφέρουν από κοινού ο 51χρονος οδηγός με τον 54χρονο συνοδηγό, συνολικά 21 υπηκόους Συρίας, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

«Παρέμβαση Γ.Γεωργαντά υπέρ αγροτών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. που πραγματοποιήθηκε χθες 13 Αυγούστου 2015 συζητήθηκε η στάση που θα πρέπει να κρατήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με το μνημόνιο της συγκυβέρνησης Τσίπρα–Καμμένου μετά τη τραγική κατάληξη της «υπερήφανης» διαπραγμάτευσής τους. Κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. πήραν το λόγο πολλοί Βουλευτές της Ν.Δ. ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Κιλκίς Γ.Γεωργαντάς ο οποίος επικεντρώθηκε σε τρία κυρίως σημεία. 

Χάνουν τα ακίνητά τους, όσοι δεν τα δηλώσουν στο Κτηματολόγιο

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, που μεταδόδηκε τον Ιούλιο του 2014.

Δείτε πως σχολιάζει ο Αρκάς το Μνημόνιο 3


Επιδοτούμενο πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων Γυμνασίου – Λυκείου, ‘Ολοι μαζί»

Η Φιλανθρωπική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από γονείς και μαθητές από όλη την Ελλάδα τις δύο προηγούμενες χρονιές, ξεκινάει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρόγραμμα επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, σε συνεργασία με γνωστό διαδικτυακό φροντιστήριο για την σχολική χρονιά 2015-2016.