Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

"Η σκυτάλη του αγώνα περνάει στη Λαϊκή Αγορά Πολυκάστρου"

Ανακοίνωση Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Μετά την αθέτηση των συμφωνηθέντων και τον συνεχή εμπαιγμό από την πλευρά του Δήμου Παιονίας αναφορικά με την τοποθέτηση των συναδέλφων στη Λαϊκή Αγορά Αξιούπολης, η σημερινή καθολική απεργιακή κινητοποίηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη συσπείρωση και το αλληλέγγυο στοιχείο μεταξύ των συναδέλφων.

Παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Αγτζίδη "Η τελευταία μάχη της Κατοχής Κιλκίς - 4 Νοεμβρίου 1944"

Δελτίο τύπου εκδόσεων ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Τετάρτη 26 Απριλίου 2023,  8:00 μ.μ., Επιμελητηριο Κιλκις
Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς και οι εκδόσεις Επίκεντρο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Αγτζίδη:
Η τελευταία μάχη της Κατοχής Κιλκίς: 4 Νοεμβρίου 1944

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 19/4/2020, 03:45 μ.μ.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών, από καταστήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

“Η δημοτική αρχή Παιονίας να σταματήσει επιτέλους το παιχνίδι των ευθυνών και να δώσει λύση στο θέμα της λαϊκής αγοράς της Αξιούπολης”

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού “Αναγέννηση της Παιονίας”
Μέρα με την ημέρα, η δημοτική αρχή αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την καθημερινότητα των δημοτών. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει το αδιέξοδο που προκλήθηκε στη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Αξιούπολης. Η πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του δήμου να παραβιάσει την συμφωνία που είχε με το Σωματείο Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς στο υφιστάμενο σημείο μέχρι το Πάσχα προκάλεσε την αντίδραση των παραγωγών,με αποτέλεσμα την επ’αόριστον αναστολή λειτουργίας της.

Κ. Σιωνίδης: Η Διοίκηση του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς αθέτησε την συμφωνία που που επετεύχθη στις 14 Μαρτίου με την Διοίκηση του Δήμου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας  
Η Διοίκηση του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Ν.Κιλκίς αθέτησε την συμφωνία που επετεύχθη στις 14 Μαρτίου με την Διοίκηση του Δήμου και είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την απεργία όπως αποδεικνύεται και από την σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία που δημοσιοποιούμε σήμερα.

Ε. Αγαθοπούλου: Κύριε Γεωργαντά, έχουμε χάσει το μέτρημα με τις μελέτες για τα φράγματα

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με αφορμή την πρόσκληση που λάβαμε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα τις Δημόσιες Εγγειοβελτιωτικές Υποδομές, ας θυμηθούμε τα εξής:

Χωρίς Λαϊκή Αγορά σήμερα η Αξιούπολη



Η Παιδική Παράσταση "Όλιβερ Τουίστ" στο Κιλκίς

Ο Όλιβερ έχει μεγαλώσει χωρίς οικογένεια σε ένα πτωχοκομείο μέσα σε συνθήκες πείνας, εξαθλίωσης και αγριότητας. Οι άνθρωποι τριγύρω του είναι σκληροί και τον βασανίζουν, όμως ο ίδιος τους αντιμετωπίζει με ευγένεια και δύναμη. Μέσα από πολλές περιπέτειες βρίσκει επιτέλους την αγάπη χρησιμοποιώντας ως μόνο όπλο την αγνότητα της ψυχής του.
Κυριακή 23 Απριλίου ώρες 12:00 και 18:00
Γενική είσοδος: 7 ευρώ
Κρατήσεις θέσεων: 6936073379
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς

Πρόγραμμα ομιλιών υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Στέφανου Παραστατίδη

Το πρόγραμμα ομιλιών του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη, με γενικό τίτλο "Μιλάμε για την Πολιτική ξανά", έχει διαμορφωθεί για το διάστημα από 21 έως 23 Απριλίου ως εξής:

Ανακοίνωση για την παράταση χρήσης κοινόχρηστων εκτάσεων

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται ότι, το χρονικό διάστημα παραχώρησης χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες (με τίμημα 5ευρώ/στρ.) - που προβλέπεται στις σχετικές αποφάσεις που εκδόθηκαν σε εφαρμογή της παρ. 13 του άρθρου 36 του ν. 4061/2012 (ΦΕΚ Α΄ 66) - παρατείνεται σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 5035/2023 (ΦΕΚ Α’ 76) μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με νεολαίους στην Αξιούπολη