Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού έκοψαν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»Το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014 ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην οικογενειακή ταβέρνα «Ξινό Νερό», στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Η συστηματική απαξίωση του ΕΚΑΒ θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών

Όπως καταγγέλλουν σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, συστηματικά αποδυναμώνει και απαξιώνει τον κρίσιμο ρόλο του ΕΚΑΒ, προετοιμάζοντας το έδαφος για την παραχώρηση των υπηρεσιών του στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

Μετακινείται προσωρινά η Λαϊκή Αγορά Αξιούπολης

Απόφαση Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης
Στην Αξιούπολη και στο Δημοτικό κατάστημα σήμερα 28-01-2014, ημέρα της εβδομάδας Τρίτητη και ώρα 14:30, συνήλθε σε συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης μετά την από 2763/24-01-2014 έγγραφη πρόσκληση της Προέδρου που δόθηκε σε ένα έκαστο των συμβούλων σύμφωνα με τα άρθρα 88 και 89 του ν. 3852/2010. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο πέντε (5) μελών βρέθηκαν:

Σε νέα τροχιά η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ - η Agroplus Κιλκίς συμμετέχει

Έως και την Παρασκευή 14-2-2014 κατατέθηκαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ οι αιτήσεις ενδιαφέροντος από τους φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διαδικασία των δηλώσεων ΟΣΔΕ. Η διαδικασία αφορά αλλαγές που θα επηρεάσουν τον τρόπο υποβολής δηλώσεων για τα επόμενα επτά χρόνια. 

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Περί της ποιητικής του ποδοσφαίρου”
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014
Ώρα  21.15
Καφέ ΓΑΖΙΑ, Καρόλου Ντηλ 22- Θεσσαλονίκη
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Κιλκισιακός

Να επανέλθει στις νίκες θέλει ο Κιλκισιακός, ο οποίος την Κυριακή υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι τον Έβρο Σουφλίου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μοναδικοί απόντες για την ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου είναι οι Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης και Ανδρέας Σερταρίδης.

H ANATOMIK XEΛΠ στην ARABHEALTH 2014!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ στη διεθνή έκθεση ARABHEALTH 2014!

Λαφαζάνης και Χαραλαμπίδου στο Κιλκίς και Πολύκαστρο

Το Σάββατο 15/2 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέπτεται το Κιλκίς, μετά από πρόσκληση που του απηύθυναν η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου. Η επίσκεψη περιλαμβάνει δύο ανοιχτές εκδηλώσεις-ομιλίες, μία στο Πολύκαστρο και μία στο Κιλκίς. Συγκεκριμένα:

Σάββατο 15/2 στις 11.0
 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου
καιΣάββατο 15/2 στις 19.00
στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Στην περιοδεία σε Κιλκίς και Πολύκαστρο παρούσα θα είναι και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το «Ελληνικό»: Μια ακόμη μια χαμένη ευκαιρία;

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Ένας τεράστιος χώρος, κοντά στη θάλασσα, πλησίον ενός μεγάλου λιμανιού, στην περιφέρεια μιας σημαντικής πόλης της Ευρώπης, με εύκολη πρόσβαση σε διεθνές αεροδρόμιο, προσφέρει πλούτο σε μια περιοχή, όταν μπορεί να παράγει στο μέλλον πολλαπλάσιες αξίες της αρχικής επένδυσης.

Ανακοίνωση - καταγγελία της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Υπογράφει το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
"Σχετικά με το έγγραφο του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς που στάλθηκε στους διευθυντές των σχολείων για έλεγχο νομιμότητας πρακτικών:  Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς θεωρεί ότι έχει ως στόχο τον εκφοβισμό των διευθυντών και κατ΄ επέκταση των εκπαιδευτικών, ώστε να δεχτούν αδιαμαρτύρητα να εφαρμόσουν τη λεγόμενη Αυτοαξιολόγηση των σχολείων και να συγκροτήσουν ομάδες εργασίας για την υλοποίησή της.

Χωρίς οπαδούς ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (13.02.2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα πετοσφαίρησης της 19.02.2014 μεταξύ των ομάδων ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για την 2η αγωνιστική της Γ΄ φάσης Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2013-2014, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 19 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του Χρήστου Γκουντενούδη


Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Κωνσταντινίδη

Με την ευκαιρία της αποχώρησης μου από την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και την στήριξη που μου δείξανε όλα αυτά τα χρόνια, (από το 1998). Μαζί κάναμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα.

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων

Στις 26 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία ήταν επαναληπτική αφού στην πρώτη, της 19ης Ιανουαρίου, δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

ΔΕΗ: Προσλήψεις 108 ατόμων (προκήρυξη)

Την πρόσληψη 108 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οχτώ μηνών, προκήρυξε η ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, οι θέσεις αφορούν: