Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

(VIDEO) Συναυλία μουσικών συνόλων ποικίλης μουσικής, του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς

Συναυλία μουσικών συνόλων ποικίλης μουσικής, του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς. Προαύλιος χώρος Λέσχης Αξιωματικών Κιλκίς, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023. Διοργάνωση, Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Κιλκίς για τον θάνατο του Σαραντόπουλου Γεωργίου

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου Σαραντόπουλου Γεωργίου.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023


Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς  την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 7:30 έως τις 14:00, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.

Ο Δ. Νατσιός μιλά στη Βουλή για τις αθλιότητες και τα ψεύδη που περιέχουν τα σχολικά βιβλία


Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός ενημερώνει την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου για τις αθλιότητες και τα ψεύδη που περιέχουν τα σχολικά βιβλία βάσει της 35ετούς εμπειρίας του, ως δάσκαλος στις σχολικές αίθουσες.

Πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των νέων


Υπογράφει η Ειρήνη Βαλεντίνα Αγγελίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Στην καθημερινή μου επαφή με τους νέους ανθρώπους λόγω της ιδιότητας μου εισπράττω έντονα την απογοήτευση και την έντονη αποχή των νέων από τα κοινά και την πολιτική. Η έλλειψη ανάπτυξης, προόδου και οράματος στην τοπική κοινωνία έχει αποθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα πολιτικά δρώμενα.

(VIDEO) Πανήγυρις Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Κιλκίς

Πανήγυρις Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Κιλκίς. Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023.