Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025

Από τον ΥΠΕΞ Κίσσινγκερ στον Πρόεδρο Τραμπ, 50 χρόνια δρόμος


Υπογράφουν:
Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, Ελεύθερη Επαγγελματίας πάνω στον Κλάδο της Υγείας και της Ομορφιάς και Σπουδάστρια Ψυχολογίας και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Εναλλακτικός Τίτλος θα ήταν κάτι του στυλ: Το Φάντασμα του Χένρι Κίσσινγκερ είναι πάνω από τον Λευκό Οίκο! Ένα κράμα από νεοδεξιό λαϊκισμό, οικονομικό προστατευτισμό, συγκρουσιακή διπλωματία, η πολιτική του κου. Ντόναλντ Τραμπ διχάζει την Αμερική, την Δύση και τον Κόσμο και αναδιαμορφώνει τη διεθνή και ευρωπαϊκή σκηνή. Αποτελεί, όμως, μια ριζοσπαστική τομή ή απλώς μια αναβίωση παλιών και ώριμων στρατηγικών, με νέα ρητορική.

Τα νέα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης (28/3/2025)

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωικής Στήριξης
Η ομάδα ρομποτικής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ROBOTIKKΣ, στον περιφερειακό διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή 23/03/2025 η υπέροχη ομάδα ρομποτικής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, ROBOTIKKΣ, μετά τη συμμετοχή της στον περιφερειακό διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαρτίου, ολοκλήρωσε την διαγωνιστική της πορεία με την συμμετοχή της στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που συνδιοργάνωσαν οι STEM Education,WRO Hellas και ο Δήμος Λαρισαίων στο κλειστό ΕΑΚ Νεάπολης της Λάρισας.

Συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια της 46χρονης Ελισάβετ Κοβλακίδου

Υπογράφεο ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την τραγική απώλεια της 46χρονης Ελισάβετ Κοβλακίδου, ενός ατόμου παράδειγμα δύναμης ψυχής, που ανήκε στην ευαίσθητη οικογένεια ατόμων με αναπηρία και έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας. Απρόσμενος και άδικος ο χαμός της.

(VIDEO) 4η Κυριακή των Νηστειών - Του Αγίου Ιωάννη της Κλίμακος

 
4η Κυριακή των Νηστειών - Του Αγίου Ιωάννη της Κλίμακος. Με τον Ηλία Θεοχαράκη.

Στο Κιλκίς εξάγουμε πολιτισμό!

Τόπος: ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας Κιλκίς (σήμερα)
Κείμενο-φωτογραφία: Μαχμούτ Ιμάμογλου
Ημέρες πληρωμών και στα ΑΤΜ του Κιλκίς σήμερα γινόταν κυριολεκτικά χαμός.
Φυσικά αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά πως εξάγουμε πολιτισμό.
Αν καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, τότε η βρωμιά και το σκουπιδαριό τι είναι...;