Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ρεμπέτικη βραδιά στον Ερωδιό Κιλκίς


Ο Καθηγητής του ΑΠΘ Γιάννης Τζιφόπουλος μιλά στον Δημήτρη Νατσιό


Άρπαζε τσάντες μέχρι που τον άρπαξε η αστυνομία

Στα ίχνη και κατ΄επέκταση στην αυτόφωρη σύλληψη του δράστη (12) περιπτώσεων αρπαγών τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες, οδήγησε η συστηματική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, οι οποίοι σχημάτισαν για την υπόθεση δικογραφία για «Ληστεία» και «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

Αυτός είναι ο νέος ιός στο Facebook – Πως να απαλλαγείτε


Από την Κυριακή το βράδυ, σχεδόν όλοι οι χρήστες του Facebook δέχονται απανωτά μηνύματα στο inbox τους τα οποία έχουν τη μορφή ενός βίντεο με τη φωτογραφία του προφίλ τους. Μόνο που δεν είναι ένα… αθώο βίντεο, αλλά ένα κακόβουλο λογισμικό που προσβάλει τον υπολογιστή, αν κάποιος προσπαθήσει να το ανοίξει.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος Πάικου ολοκληρώθηκε και φέτος στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε αυτούς που «οραματίζονται» εξορύξεις χρυσού στην περιοχή. «Χωρίς χρυσό μπορείς Χωρίς βουνό δε ζεις» έγραφαν τα μπλουζάκια της διοργάνωσης. Περισσότεροι από 250 αθλητές έλαβαν μέρος και με την βοήθεια του καιρού αλλά και των δεκάδων εθελοντών, απόλαυσαν το όμορφο αυτό βουνό.

Τάσος Λειβαδίτης Night, με την βοήθεια του σκηνοθέτη Τάσου Ψαρά και της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΤ-3

Λαμία: 47χρονος παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έπαιρνε χρήματα από ηλικιωμένους

Συνελήφθη, προχθές (01-11-2014) το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Από τις 27 Οκτωβρίου ηλεκτρονικά οι δηλώσεις εφαρμογής της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ζαχαρότευτλων στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την πληρωμή των ενισχύσεων

Ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://sugar.dikaiomata.gr/Sugar/ μπορούν να υποβάλουν οι τευτλοπαραγωγοί της χώρας από τις 27 Οκτωβρίου 2014 τις δηλώσεις τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την εφαρμογή του προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ζαχαρότευτλων.

Πρόταση προς τον ΣΕΓΑΣ για τα «Ελευθέρια» κατέθεσε ο ΓΑΣ Κιλκίς

Επίσημη πρόταση προς τον ΣΕΓΑΣ κατέθεσε ο ΓΑΣ Κιλκίς ώστε να συμπεριληφθούν στο καλαντάρι της Ομοσπονδίας και για το 2015 οι αγώνες στίβου με την επωνυμία “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΚΙΛΚΙΣ 2015”

Σύλλογος Τριτέκνων ν. Κιλκίς: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2015

Τα αναγκαία δικαιολογητικά είναι:
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης- Φωτοτυπία ταυτότητας κάθε μέλους
- Αντίγραφο εκκαθαριστικού 2014
- Δυο φωτογραφίες για κάθε μέλος
- Ετήσια συνδρομή 15€
Ημέρες λειτουργίας γραφείου
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη:11.00-13.00

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Κιλκίς ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Κιλκίς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΛΑΡΗ, για την ευγενική προσφορά του διαθέτοντας το ποσό των 300,00€ για την αγορά υπολογιστή (LAPTOP) για τις ανάγκες του Συλλόγου.

"Ο υποσιτισμός στον παιδικό πληθυσμό"

Επίκαιρη ερώτηση Λ. Κανέλλη προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών 
Σήμερα όλα τα στοιχεία και μια σειρά από μελετητικούς φορείς επιβεβαιώνουν ότι ο αριθμός των παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχιας και κοινωνικού αποκλεισμού διαρκώς μεγεθύνεται. Η unicef καταγράφει τον αριθμό αυτών των παιδιών για τη χώρα μας κοντά στις 700 χιλιάδες (35,5%).

Δύο νίκες και μια ήττα, ο απολογισμός για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δύο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των τμημάτων της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Η ομάδα των Παίδων υπό την καθοδήγηση του Παύλου Μπάπκα, παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε με 4-1 από την Τούμπα. Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Ρουφάτογλου για να ακολουθήσει το χατ-τρικ του Νίκου Μαλάνια. Έτσι μετρά δύο στα δύο έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η «σοβαρότητα» ως ιδεολόγημα της καθεστωτικής πολιτικής τάξης

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης*
Ο Ευ. Βενιζέλος, «αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών», σε κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» (2-11-2014) προσπαθεί να διαφωτίσει τους πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας, για το ζήτημα του «εθνικού στρατηγικού πλαισίου» της εξωτερικής μας πολιτικής, υπό τον κοινότοπο τίτλο: «εθνική συναίνεση και εξωτερική πολιτική».

Ν.Α.Ρ.ΚΙ.: «Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς»

Η νεοσύστατη συλλογικότητα νέων «Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς» (Ν.Α.Ρ.ΚΙ), με σκοπό να αναδείξει και να διαμαρτυρηθεί για τις συνέπειες της κρίσης στη νεολαία, (ανεργία, φτώχεια, νέα μετανάστευση), αλλά και το μαρασμό του αθλητισμού και γενικότερα του πολιτισμού που επέβαλλαν οι μνημονιακές πολιτικές στη χώρα μας, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο Κιλκίς την θρυλική ομάδα παλαιμάχων της Εθνικής, διαιτητών, καλλιτεχνών κ.α. «Hasta La Victoria Siempre και να διεξάγει μαζί της μια φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη 2014 και ώρα 3.00μμ στο Δημ. Στάδιο Κιλκίς.

Κουκουλόπουλος: «Βάζουμε φραγμό στις παράνομες ελληνοποιήσεις κρέατος»

«Το πρόγραμμα «ΑΡΤΕΜΙΣ» μπαίνει σε εφαρμογή μέσα στο Νοέμβριο. Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών, η οποία είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια. Η πλήρης λειτουργία του προγράμματος θα επιτρέψει να βάλουμε φραγμό στις παράνομες ελληνοποιήσεις εισαγόμενου κρέατος. Μετά το κρέας το πρόγραμμα θα επεκταθεί και στα πουλερικά, στα αυγά και σε άλλα προϊόντα ζωικής παραγωγής».

Αγαθοπούλου: "Είναι έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει;"

Της Ειρήνης Αγαθοπούλου
Από την ημέρα της εξαγγελίας του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο κυβερνητικό στρατόπεδο επικρατεί ένας συνεχώς αυξανόμενος πανικός.

"Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν…"

Δελτίο τύπου Αριστερής Πρωτοβουλίας
Η τελευταία προσπάθεια να επιβιώσουν πολιτικά οι υπεύθυνοι για την πλήρη απαξίωση του ΠΑΣΟΚ έγινε στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Λίγοι, συμβιβασμένοι και υποταγμένοι στις πολιτικές απόψεις της συντήρησης και του Σαμαρά, συγκεντρώθηκαν και βάφτισαν «δημοκρατική παράταξη», τα υπολείμματα του άλλοτε κραταιού κινήματος.

Τα Προγράμματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας και της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης

Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων 
(Το πρώτο αφορά τα Γυμνάσια και το δεύτερο αφορά τα Λύκεια).
Το Πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας αναμένεται να λειτουργήσει με τη συμπλήρωση ωραρίου για τους μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε
αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά όπου είχαν γίνει προσλήψεις ωρομισθίων και αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου.

Στα "εξαιρετικά ταλέντα" η μαθήτρια της "ΤΕΧΝΗΣ" Κιλκίς Χαρούλα Παπουνίδου

Η Χαρούλα Παπουνίδου, μαθήτρια της Α' Λυκείου και μαθήτρια των Εικαστικών Εργαστηρίων της ΤΕΧΝΗΣ από πολλών ετών, κατόπιν εξετάσεων, έγινε δεκτή στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως "εξαιρετικό ταλέντο".

"Αν εκλεγώ δεσμεύομαι"

Του Γιώργου Πολυχρονιάδη
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,5 Νοέμβρη 2014 
Η Προοδευτική Ενότητα είναι μια προσπάθεια συσπείρωσης όλων των υγιώς σκεπτόμενων συναδέλφων που πιστεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη, την αξιοκρατία, το σεβασμό στον άνθρωπο. Προωθεί κουλτούρα ουσιαστικής συνεργασίας και σύνθεσης απόψεων, γιατί χωρίς αυτά δεν νοείται συνδικαλισμός. Εμείς στην Προοδευτική Ενότητα έχουμε πάνω απ’ όλα τον εκπαιδευτικό και το μαθητή. Η ψήφος στην Προοδευτική Ενότητα είναι ψήφος για αγώνα που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί για:

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ώρες κρίσιμες-Σήμερα στο Προεδρικό Τσίπρας- Σαμαράς, αύριο ο Κουβέλης·Έτοιμο το νέο Μνημόνιο!- Τελεσίγραφο Σόιμπλε σε Γκίκα·Αβραμόπουλος προς Ερντογάν:- Σταματήστε τις προκλήσεις
ΕΘΝΟΣ ·Η εγκύκλιος για τις εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ-Οδηγίες για τη συμπλήρωση του νέου Ε9 από τους ιδιοκτήτες·Συνωστισμός αρχηγών και σεναρίων στο Προεδρικό –Σήμερα Σαμαράς- Τσίπρας, αύριο ο Κουβέλης·Αμφίπολη- Ακτινογραφία του Τύμβου και για άλλους τάφους