Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η φιλόλογος Όλγα Τσότσιου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς με το Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Η φιλόλογος Όλγα Τσότσιου είναι το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη.

Έτοιμο το Εκλογικό Κέντρο του Σούλη Καζαντζίδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Η ετοιμότητα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη καταδεικνύεται κι απ` το γεγονός ότι είναι πλέον έτοιμο και το εκλογικό του κέντρο στη πόλη του Κιλκίς, το οποίο έχει καταστεί το κέντρο του στρατηγικού σχεδιασμού της παράταξης.

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό θωρακίζει την ψυχική υγεία των παιδιών

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Ο αθλητισμός μπορεί να παρέχει στα παιδιά ποικίλα οφέλη τα οποία μπορεί να εξελιχθούν σε δεξιότητες ζωής βοηθώντας τα και μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, τα οφέλη αυτά, πέρα από τη σωματική υγεία των παιδιών μπορούν να ενισχύσουν και την ψυχική τους ισορροπία.

"Να πάρουμε τη πόλη μας πίσω", λέει ο Σούλης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Δέσμευση για αμέριστη φροντίδα στους Κιλκισιώτες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, σε σχέση με την έκθεσή τους στις λαϊκές αγορές, ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Ίδρυση Μηχανοκίνητου Τμήματος στο Πυροσβεστικό Σώμα

Με απόφαση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη ιδρύεται Μηχανοκίνητο Τμήμα στο Πυροσβεστικό Σώμα. To «Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων» θα έχει ως έδρα την 1η ΕΜΑΚ και ως αποστολή την ενίσχυση του έργου του ΠΣ σε 24ωρη βάση, εξασφαλίζοντας την άμεση κινητοποίηση με πυροσβεστικά οχήματα, υλικά και μέσα για την ταχεία αντιμετώπιση συμβάντων ανά την Επικράτεια.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (Κ10 και τούνελ)

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

Μήνυμα ελπιδοφόρο ο γενικός σημαιοστολισμός της πόλης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Ο φετινός εορτασμός της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, σε μία εποχή που εκτός από την οικονομική κρίση και τις επιβουλές, κατασυκοφαντείται και η ιστορία του στις συνειδήσεις των παιδιών του, ανέδειξε ότι ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε αφύπνιση.

Το ΕΚ στηρίζει την κατάργηση της εναλλαγής θερινής και χειμερινής ώρας το 2021

Οι χώρες της ΕΕ που θα αποφασίσουν να διατηρήσουν την θερινή τους ώρα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την τελική τους αλλαγή την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου του 2021. Αυτές οι οποίες προτιμούν να διατηρήσουν την χειμερινή τους ώρα μπορούν να προσαρμόσουν οριστικά τα ρολόγια τους την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου του 2021, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε από τα μέλη του ΕΚ με 410 ψήφους υπέρ, έναντι 192 κατά και 51 αποχών.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος τίμησε τα εκατό χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος 
Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου, η εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ιερός Ναός Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου, με αφορμή την συμπλήρωση εκατό ετών από το τραγικό γεγονός της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού (1919-2019).

Συνάντηση Π. Τονικίδη με το Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

Συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου είχε σήμερα ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης κατά την οποία συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές που καταγράφουν τις ανάγκες και διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Στην Θεσσαλονίκη ίσως να κυοφορείται ένα νέο πολιτικό φαινόμενο

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η περιοχή της Ξηροκρήνης στο δήμο Θεσσαλονίκης ευρίσκεται πίσω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και φαίνεται κάπως αποκλεισμένη από το υπόλοιπο σώμα του δήμου, το οποίο εκτείνεται προς τα νοτιανατολικά. «Οργανικά» η περιοχή φαίνεται να έχει περισσότερη σχέση με τον πάλαι ποτέ δήμο Αμπελοκήπων και τώρα Αμπελοκήπων -Μενεμένης και λιγότερο με τον κεντρικό δήμο της πόλης. 

"Με πόντιο άρχισε η επανάσταση και με Πόντιο τελείωσε"


Δελτίο τύπου Οργανωτικής Επιτροπής Γενοκτονίας των Ποντιακών Συλλόγων νομού Κιλκίς
Στη κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου "Βασίλειος Σεργιαννίδης" με πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής Γενοκτονίας των Ποντιακών Συλλόγων νομού Κιλκίς έγινε ομιλία με θέμα "Η συμμετοχή των Ποντίων στην Επανάσταση του 1821 – Αλέξανδρος Υψηλάντης και Ιερός Λόχος", στις 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.30 με ομιλητή τον κ. Νίκο Κωνσταντινίδη, εκπαιδευτικό, συγγραφέα, ειδήμονα και γνώστη της Ποντιακής ιστορίας.

ΚΚΕ - Επανακατάθεση ερώτησης για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
Επανερχόμαστε στην ερώτηση μας υπ’ αριθμ. 5464/07.02.2019, σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, η οποία παραμένει αναπάντητη από το αρμόδιο Υπουργείο, μολονότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο ο Κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι έπρεπε να απαντηθεί.

Μαρία Σιότσου: Κάνουμε το Δήμο Κιλκίς ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ

Υπογράφει η Μαρία Σιότσου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Όλοι μας θέλουμε ένα Δήμο σύγχρονο και μοντέρνο, ένα Δήμο με νέο πρόσωπο και γεμάτο ζωή.  Η προσφορά μας έχει αξία όταν υπάρχει αποτέλεσμα. 

Δυναμική και ανθρώπινη η παρουσία του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και ανήμερα της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης στις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες.

Αμοιρίδης, Αναστασιάδης, Κολεσιώτου: Δεν συμφωνούμε με τον απολογισμό του κ. Βιολιτζή για το Επιμελητήριο Κιλκίς

Υπογράφουν:
Παναγιώτης Αμοιρίδης, Μιχάλης Αναστασιάδης, Γεωργία Κολεσιώτου
Ο κ. Κ.Βιολιτζής αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει ένα δημόσιο απολογισμό για τον ένα και πλέον χρόνο μετά τις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή του συνδυασμού «Το Επιμελητήριο Αλλάζει», του οποίου ηγήθηκε και με τον οποίο έχουμε εκλεγεί σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές, και χρησιμοποιεί τον πληθυντικό.

Ο Γιώργος Μπαλάσκας με το "Κιλκίς Μπροστά" και το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Κρουσσών πάει Μπροστά! Στο δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη συμμετέχει από τα πρώτα βήματα της συγκρότησής του και ο Γιώργος Μπαλάσκας,Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών.

ΠΑΜΕ: Η συνδικαλιστική μαφία αναζητεί προστάτες στους μηχανισμούς καταστολής

Δελτίο τύπου της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ
Η συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, ξέροντας ότι στα εργοστάσια, στα γραφεία και τις επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να τους δουν ούτε ζωγραφιστούς, πήρε σβάρνα τα υπουργεία και τα γραφεία των κομμάτων που επέβαλαν τα μνημόνια.

Εκτός συμβουλίου της ΝΟΔΕ νομού Κιλκίς και ο Χρήστος Σαρβανίδης

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (και τις αποφάσεις τoυ) ο κ. Χρήστος Σαρβανίδης θέτει τον εαυτό του εκτός του συμβουλίου της ΝΟΔΕ ως αρμόδιου - υπεύθυνου Τουρισμού.

Video: Διαδρομές στο Βυζαντινό φρούριο του Παλαιού Γυναικοκάστρου Κιλκίς

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Σύμφωνα με τα άρθρα 8 & 9 του καταστατικού του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, καλούνται τα μέλη του Λ.Ε.Κ. σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ., στα γραφεία του (Μητροπόλεως 11).

Θερινό ωράριο 2019 λειτουργίας των καταστημάτων του Κιλκίς



Δημήτρης Κυριακίδης: "Η Ελληνική Επανάσταση ξεκίνησε με έναν Υψηλάντη και τελείωσε με έναν Υψηλάντη"

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης παρέστη στην επίκαιρη διάλεξη για τη συμβολή των Ελλήνων του Πόντου στην Επανάσταση του ’21 που πραγματοποίησαν οι Ποντιακοί Σύλλογοι του τόπου μας την Παρασκευή 22 Μαρτίου στην αίθουσα "Β. Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς. 

Κοσμάς Ιωαννίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Κοσμάς Ιωαννίδης
Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Συμμετέχω στην προσπάθεια του Κώστα Σιωνίδη και της παράταξης μας «Παιονία της Προόδου» για ένα καλύτερο και πιο αποτελεσματικό δήμο Παιονίας, σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου.

Εθνική Επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 - 100 χρόνια από τη Γενοκτονία στον Πόντο

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" 
Όπως κάθε χρόνο στις εθνικές εορτές, έτσι και φέτος, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" συμμετείχε με τιμητικό άγημα στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας για την Εθνική επέτειο της ελληνικής Επανάστασης του 1821 δίνοντας το δυναμικό της παρόν για ακόμη μία φορά.