Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

2η Συνάντηση Συντονισμού για το έργο «Ευρωπός-Παλατιανό-Στόβοι: ευρωπαϊκές πολιτιστικές αξίες του παρελθόντος και του μέλλοντος»

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Ευρωπού, στην ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΝ, η 2η Συντονιστική Συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων εταίρων του έργου «Ευρωπός-Παλατιανό-Στόβοι: Ευρωπαϊκές πολιτιστικές αξίες του παρελθόντος και του μέλλοντος / Europos-Palatiano-Stobi: European past and future cultural values», με ακρωνύμιο «EuroP@St and future» στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA CBC Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020. Ειδικός στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της ελκυστικότητας και η προώθηση του τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή.

Τρία τα χρυσά για την ομάδα του BJJ του Άθλου Κιλκίς στην Σόφια Βουλγαρίας

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Το τμήμα Brazilian jiu jitsu του Άθλου συμμετείχε στις 16 Απριλίου στο AJP TOUR SOFIA INTERNATIONAL PRO - GI στη Σόφια Βουλγαρίας.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στους αγώνες Sougliani Trail 25Km και Sougliani Path 13Km

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
 Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Με πολυπληθή ομάδα συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στους αγώνες Sougliani Trail 25Km και Sougliani Path 13Km που έγιναν την Κυριακή 17 Απριλίου στον Σταυρό Χαλκιδικής. Αν και ο καιρός δεν προβλεπόταν καλός οι συνθήκες που τελικά επικράτησαν ήταν ιδανικές για τους δρομείς.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Σας γνωρίζουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και οι αντιπρόσωποι για την ΠΟΠΣ, του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 03-04-2022, συγκροτήθηκαν σε σώμα στις 08-04-2022 όπως παρακάτω:

Νίκη του Αίαντα Κιλκίς, επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου 
Αίαντα Κιλκίς

Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς, το Σάββατο απέναντι στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 0-3 σετ. ΤΑ ΣΕΤ: (11-25, 16-25, 7-25).

Ο Άθλος Κιλκίς στην αγωνιστική συνάντηση Ταεκβοντο Αλμπατρος- Ήφαιστος

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 09 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Ήφαιστος-Άλμπατρος στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης.

Επιτυχίες για το Kinesis σε επαγγελματικούς αγώνες MMA

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στην επαγγελματική διοργάνωση Octagon Fighting Show 8 by Corpus Arena συμμετείχε το Kinesis Fight Club στις 16 Απριλίου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης με τον αθλητή Σαράντη Νίκογλου.

Αποτελέσματα των εκλογών του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς

Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς. Στο 8μελές Δ.Σ. εξελέγησαν οι εξής:

Διήμερη επίσκεψη της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» 

Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 15 και αύριο Σάββατο 16 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.

Λίμνη Δοϊράνη: Ένα στολίδι του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Όσο και να περιγράψεις την λίμνη Δοϊράνη με λόγια και φωτογραφίες, τίποτα δεν μπορείς να μεταφέρεις αν δεν είσαι δίπλα της.

Κορωνοϊός (17/4/2022): 5.673 νέα κρούσματα (19 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 50 θάνατοι και 313 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.673. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.238.169 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 115 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 120.150 (3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Γεωργαντας από Ιεραπετρα: Ενίσχυση, θεσμικές παρεμβάσεις και λυσεις στα προβλήματα σε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα

Με μια συνάντηση διαρκείας τριών ωρών στην Ιεράπετρα, με εκπροσώπους αγροτών, έκλεισε η επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ κ. Γιώργου Γεωργαντά στο νόμο Λασιθίου.

Ενημέρωση για τη σημερινή πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ
Εκ μέρους της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σημερινή πολιτική συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Πλατεία-Πάρκο Κήπου Κιλκίς και ώρα 18:00, σε περίπτωση κακοκαιρίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

(Video) Συναυλία σπουδαστών του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς των τάξεων Φλάουτου, Μουσικής Δωματίου, Μονωδίας και Χορωδίας

Συναυλία σπουδαστών του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς των τάξεων Φλάουτου, Μουσικής Δωματίου, Μονωδίας και Χορωδίας, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.