Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Γιορτή αποχαιρετισμού του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, με αφορμή την άμεση έναρξη των εργασιών αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς, διοργάνωσε τη γιορτή (απο)χαιρετισμού του, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

(Video) Ενόργανη ακροβατική απο το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος Κιλκίς

Ενόργανη ακροβατική απο το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος Κιλκίς, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 στο Πάρκο Κήπος Κιλκίς.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 3.290.425 ευρώ.

(Video) Παρουσία του Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2022, του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Παρουσία του Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2022, του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.

Ο δικός μας Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, νέος Αντιπρόεδρος Β΄στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Μετά την διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στις 17-18 Δεκεμβρίου 2022, ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Ι.Σ. ως ακολούθως:

Επίσκεψη της ομάδος ρομποτικής RGB στον Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, με αφορμή τις ερχόμενες εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο εκπρόσωποι της ομάδος ρομποτικής RGB και της Ακαδημίας ρομποτικής Microstudies Robotics.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς και του 1ου ΕΚ τραγουδούν τα κάλαντα

(Video) Τα Αστεράκια του Οδυσσέα Καμπάνη, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα 2022

Τα Αστεράκια του Οδυσσέα Καμπάνη, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα 2022, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη μιλά με το Νικόλα Νίτσα και το Θωμά Μαρκόπουλο στον ΟκRadio



(Video) Το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς επισκέπτεται το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Club 66 Κιλκίς

Το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς επισκέπτεται το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Club 66 Κιλκίς, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.