Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 14/6/2020, 11:45 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας συνελήφθη ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. 

Ένας διαφορετικός αγώνας στο Λόγο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς (Video, Φωτογραφίες)


Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ένας διαφορετικός αγώνας ο ”Lonely Trail” ήταν η απάντηση που σκέφτηκαν τα μέλη του ΣΔΥΚ για να σπάσουν την αγωνιστική απραξία εν μέσω πανδημίας. Μία συγκεκριμένη διαδρομή 9 περίπου χιλιομέτρων στον Λόφο του Αη Γιώργη δίπλα από την πόλη του Κιλκίς την οποία μπορούσε να τρέξει κάνεις από τις 18 Απριλίου μέχρι και τις 14 Ιουνίου που ήταν και η ημερομηνία λήξης των προσπαθειών. 

Γη, γυνή και υνί

Του Νίκου Κωνσταντινίδη
Εκπαιδευτικού - συγγραφέα
Ξετυλίγοντας το κουβάρι ενός συλλογισμού αρχίζω με το ρητό: «Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις». Πράγματι η ετυμολογική και εννοιολογική ανάλυση της ελληνικής γλώσσας είναι διδακτική κι αποκαλυπτική. Ερεθίζει και προβληματίζει. Κεντρίζει το συλλογισμό και γεννά την απορία. Απαντά σε ερωτήματα και θέτει νέα, ακολουθώντας την αρχή: «Η αμφιβολία γεννά τη γνώση και η γνώση την αμφιβολία».

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Οι τελειόφοιτοι μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας προσέρχονται αύριο στα εξεταστικά κέντρα για να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Η πανδημία του κορωνοϊού, η αναγκαστική αποστασιοποίηση από τον σχολικό χώρο, η εξ αποστάσεως διδασκαλία, έδωσαν νέες, απαιτητικές διαστάσεις στο εκπαιδευτικό έργο, γεννώντας την ανάγκη προσαρμογής των παιδιών στην ψηφιακή παιδεία. 

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους εύχεται το Φροντιστήριο ΟΜΗΡΟΣ


Εθελοντική εργασία στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Υπογράφει Αναστάσιος Γ. Χονδροματίδης 
Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης 
Σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς και οι συνεργάτες τους κάλεσαν τους κατοίκους του χωριού δύο διαδοχικές Κυριακές (στις 31 Μαΐου και στις 7 Ιουνίου) σε εθελοντική εργασία προκειμένου όλοι μαζί να προβούν σε καθαρισμό του παλιού εγκαταλελειμμένου επαρχιακού δρόμου από τον οικισμό έως τη σιδηροδρομική γραμμή, συνολικού μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου. 

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου
Διευθύντρια 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων, καθώς και εθελοντές γονείς, προσέφεραν, για πολλοστή φορά, την ανεκτίμητη βοήθειά τους, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σχολικού κτιρίου. Απαριθμώντας: 

Αίμα από δύο άτομα ήπιε ο αιμοβόρος θεός Μολώχ στη Χαλκιδική

- Χθες (13 Ιουνίου 2020) και ώρα περίπου 19.30 στο 12 χιλιόμετρο της παλαιάς επαρχιακής οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας στο ύψος της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σιδερένιους στύλους περίφραξης και ακολούθως σε 2 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

(Video) Αγώνας Lonely Trail του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς


Αγώνας Lonely Trail του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.