Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Αδέσποτα: Κατεβασμένα τα ρολά του Δήμου Κιλκίς, γιορτές, Σαββατοκύριακα και απογεύματα;


Χθες ημέρα Χριστουγέννων ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να σκοτώσει σε οικισμό του Δήμου Κιλκίς ένα αδέσποτο ζωάκι, που πριν δυο μήνες ένας άλλος συμπολίτης μας το κατέστησε αδέσποτο. 

Κορωνοϊός (26/12/2021): 4.036 νέα κρούσματα (19 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 79 θάνατοι και 624 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.036, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.074.869 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 206 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.409 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήλωση Προέδρου της Βουλής για το θάνατο του Κάρολου Παπούλια

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας δήλωσε τα ακόλουθα με αφορμή το θάνατο του Κάρολου Παπούλια:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 26/12/2021, 3:59 μ.μ.


Συνελήφθη διεθνώς διωκόμενο πρόσωπο
Η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με τις Γερμανικές Αρχές, το Τμήμα SIRENE της Δ.Δ.Α.Σ. και τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να είναι σε άμεση επικοινωνία, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου ατόμου.

Κιλκίς: Με όπλο που κατείχε παράνομα, πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο


Συνελήφθη χθες (25 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως πρόεκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πυροβόλησε και θανάτωσε έναν σκύλο. Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε παράνομα κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

(Video) Χριστουγεννιάτικη συναυλία 2021, σπουδαστών/τριών φλάουτου και πιάνου Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς

Η μουσική και οι μουσικοί, δε σταματούν ποτέ. 
Χριστουγεννιάτικη συναυλία 2021, σπουδαστών/τριών τμημάτων φλάουτου της Θ. Ηλιάδου και πιάνου της Άννας Χατζημητάκου, του Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, χωρίς την παρουσία κοινού.