Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Εγγραφές για την νέα σεζόν στον Άτλαντα Κιλκίς

Της Μαρίας Σιότσου
Ο Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ συνεχίζει την παρουσία του στο χώρο του Βόλεϊ με την γυναικεία ομάδα του, αλλά και την ομάδα των κορασίδων και υπόσχεται τις καλύτερες επιδόσεις για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Προσπάθησαν τα κορίτσια του Άτλαντα Κιλκίς, αλλά...

Της Μαρίας Σιότσου
Την Κυριακή 17/5/2016 η γυναικεία ομάδα του ΑΤΛΑ ήρθε αντιμέτωπη με τον Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου της ένωσης ΕΣΠΕΜ. 

Πρώτη εμφάνιση σε αγώνα ΔΡΜ για τον Τρόπιο Ανέστη του Αίαντα Κιλκίς

Την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα ΔΡΜ αντοχής και συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΕΠΣΜΑΘ στο Πεδινό Κιλκίς έκανε ο αθλητής του Αίαντα Τρόπιος Ανέστης.

Σε κανονικούς ρυθμούς η Ανδρική Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Η πρόσφατη κατάκτηση του Πρωταθλήματος δεν έφερε χαλάρωση και καθησυχασμό στις τάξεις της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου. Η ομάδα που κατάφερε να προετοιμάσει και να προωθήσει αρκετούς παίκτες σε μεγάλες ΠΑΕ συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες του νομού και όχι μόνο. Έτσι μετά το φιλικό στον ΠΑΟΝΕ όπου η ομάδα με πολλές ελλείψεις ηττήθηκε με 1-0 ακολούθησε το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Π. Αγιονέρι. 

Σε Τουρνουά με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε ένα ακόμα μεγάλο Τουρνουά θα δώσει το παρών του ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Αυτή τη φορά οικοδεσπότης θα είναι το Αθλητικό ΚέντροΑτέρμων και συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα είναι και τα τμήματα μεγάλων ΠΑΕ όπως αυτά του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ηρακλή. Οι αγώνες ξεκινούν την Πέμπτη του Πάσχα (5/5) και τελειώνουν με τους τελικούς την Κυριακή του Θωμά (8/5).

Ευχές Πάσχα από τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα


Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Σούλης

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Στην Αθήνα επ΄ ευκαιρία της διεξαγωγής του 10ου Συνεδρίου της Ν.Δ παρέστη το τριήμερο Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου 2016 ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης.
Ο Κιλκισιώτης πολιτικός, που αυτή τη φορά δεν ήταν υποψήφιος για την Πολιτική Επιτροπή, επειδή έκρινε ότι δυο θητείες του ήταν αρκετές και έπρεπε να δώσει και σε άλλους συνέδρους την ευκαιρία να μετέχουν στο ανώτατο όργανο του κόμματος, συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλά στελέχη και φίλους του στο περιθώριο των συνεδριακών διαδικασιών και διεργασιών, ανταλλάσσοντας χρήσιμες πληροφορίες και απόψεις κυρίως για την δύσκολη συγκυρία την οποία βιώνει η χώρα από την τραγική συγκυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου.

Μεγάλο το ταλέντο από τους παίδες του Αλεξάνδρου Κιλκίς

Ταλέντο, πειθαρχία και οργάνωση είναι τα στοιχεία που ο συνδυασμός τους έχουν φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και για την Ομάδα Παίδων του Αλέξανδρου Κιλκίς. Οι Παίδες σε κάθε τους αναμέτρηση εμφανίζουν ένα πειθαρχημένο σύνολο με επάρκεια σε όλες τις γραμμές και αποδίδουν ένα υψηλό ποιοτικά ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήριο για την θεατρική παράσταση του 2ου Λυκείου Κιλκίς

Υπογράφουν οι Βένια Πολυζωίδου και Μαρία Τερζοπούλου
Φροντιστήριο Κίνητρο Κιλκίς
Κάθε χρόνο η θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Κιλκίς μας εκπλήσσει με το αποτέλεσμα της δουλειάς της.Και φέτος κατάφερε να εντυπωσιάσει με την άψογη παρουσίαση και απόδοση ενός «δυνατού» θεατρικού έργου του Μπέρτολτ Μπρέχτ «Ο κύκλος με την κιμωλία».

Ευχές Πάσχα από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς


Τρίτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης ο Παύλος Κυριακίδης του "Καραγιάννη" Ευρωπού

Ο αθλητής του Παλαιστικού Συλλόγου Ευρωπού «Καραγιάννης», Κυριακίδης Παύλος κατέκτησε την τρίτη θέση στα 84 κιλά ελευθέρας πάλης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που έγινε στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 23-04-2016. Αν και φοιτητής, με ελλιπείς προπονήσεις, συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στα μετάλλια.

Πλήρης διαγραφή οφειλών μέχρι 20.000 €

Νέα απόφαση αυτήν την φορά από το Ειρηνοδικείο Αγρινίου, έρχεται να απαλλάξει πλήρως οφειλέτη-δανειολήπτη από χρέη του που δεν ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ, με βάση το αρθρο 5Α του ν.3869/2010.

Εντυπωσίασαν οι αθλητές του Αίαντα Κιλκίς στο 10ο SMF

Με καλές θέσεις επέστρεψαν οι δύο αθλητές του Αίαντα από το 10ο Sfendami Mountain Festival.

Διήμερη εκδρομή της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή το σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Τι δεν πρέπει να κάνεις μετά την προπόνηση;

Επιμέλεια: Kinesis Gym Κιλκίς*
Η προπόνηση σου μόλις έλαβε τέλος και είσαι έτοιμος να φύγεις από το γυμναστήριο, οι επόμενες κινήσεις σου είναι αρκετά σημαντικές και από αυτές εξαρτάται αν η γυμναστική που έκανες θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα .Να θυμάσαι πως ό,τι και να κάνεις μετά την προπόνηση μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα της άσκησης.

Με θετικό πρόσημο ο απολογισμός ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών στη Δράμα

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου της Δράμας ο 1ος όμιλος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας, του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου

Πέτρογλου: "Σας ευχαριστώ και καλή Ανάσταση"

Υπογράφει ο Τριαντάφυλλος Πέτρογλου
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
"Θα ήθελα εκ βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω τους συνέδρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και να διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο έπακρο με διαρκή προσπάθεια. Είμαι πρόθυμος να συμβάλλω και εγω στο καινούριο εγχείρημα του Προέδρου μας,Κυριάκου Μητσοτάκη έτσι ώστε η ιστορική παράταξη μας να αναμορφωθεί σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα.

"Συγχαρητήρια Τριαντάφυλλε Πέτρογλου"

Υπογράφει ο  Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Με αφορμή την εκλογή του προκατόχου του Τριαντάφυλλου Πέτρογλου στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των εργασιών του 10ου Συνεδρίου του κόμματος ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κ. Βιολιτζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών της ΝΔ στο νομό Κιλκίς εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στον Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για την εκλογή του στην νέα Πολιτική Επιτροπή του κόμματος μας.

Πέντε μετάλλια για τον Αίαντα μεγάλη επίδοση για την Τοπούζη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Κατερίνη

Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με τις εμφανίσεις τους στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ππ/πκ.α που διεξήχθη στη Κατερίνη την Κυριακή 17 Απριλίου οι αθλητές του Αίαντα.

Πολύκαστρο: Τους τσάκωσαν με 1500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (24-04-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας άνδρας 50 ετών και μία γυναίκα 32 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.500 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Ο Άθλος Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing στις Σέρρες

Στις 23 Απρίλιου 2016 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες υπό την αιγίδα της Πανελληνίας Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για τα αθλήματα ελαφριάς επαφής που πραγματοποιούνται στο αγωνιστικό τερέν Ταταμι. Στο Διασυλλογικό αυτό Πρωτάθλημα kick boxing συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την βόρεια Ελλάδα που ανηκουν στην (ΠΟΚ).

Εθνικό Νέου Αγιονερίου - Εορδαϊκός 2007, 1 - 1

Παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος το συννεφιασμένο και βροχερό κατά διαστήματα απόγευμα της Κυριακής 24 Απριλίου 2016 στο Κιλκίς μεταξύ των ομάδων Εθνικού Νέου Αγιονερίου - Εορδαϊκού 2007 με την ισοπαλία 1 - 1 να είναι το τελικό σκορ.

Ευχές Πάσχα τοπικών οργανώσεων Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας


Τραγωδία στο Κιλκίς: Έφυγε χαλαρός από την δουλειά και μετά κρεμάστηκε!

Θρήνος στο Κιλκίς για τον ανθυπασπιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο 33χρονος ανθυπασπιστής υπηρετούσε στην 71 αερομεταφερόμενη ταξιαρχία, και πιο συγκεκριμένα στον 71 Λόχο Μηχανικού.