Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ για το θάνατο του Δημήτρη Νικοπολιτίδη

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Η απώλεια του Δημήτρη Νικοπολιτίδη, ενός σημαντικού ανθρώπου, που εργάστηκε με πάθος για τη διάσωση και διάδοση της ποντιακής γλώσσας και της ιστορίας του τόπου μας, είναι μεγάλη.

Μείωση των αντικειμενικών αξιών προτείνει ο δήμος Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Πρόταση του δήμου Παιονίας προς το υπουργείο Οικονομικών, με ομόφωνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου, για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων σε όλους τους οικισμούς του δήμου.

(Video) Η Έλενα Ράπτη πολιτικολογεί με τον Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

(Video) Οι Περιπατητές Κιλκίς κόβουν τη Βασιλόπιτα 2023, μπροστά στην Παλιά Νομαρχία

Της Μόνικας Σωτηριάδου
Με σύμμαχο έναν υπέροχο Ήλιο και σε ένα από τα ομορφότερα κτίρια που στολίζει την πόλη του Κιλκίς (παλιά νομαρχία) έγινε η κοπή πίτας του περιβαλλοντικού συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

(Video) Εκδήλωση απόδοσης τιμής σε οδοντιάτρους του Νομού Κιλκίς

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς πραγματοποιησε εκδήλωση απόδοσης τιμής στους οδοντιάτρους που διετέλεσαν Πρόεδροι του Συλλόγου, από την ίδρυσή του και μέχρι το προηγούμενο Δ.Σ του Συλλόγου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Habitat, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12.00.

(Video) Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα "Σύγχρονες μορφές εξαρτήσεων των παιδιών μας"

Στα πλαίσια αφενός της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης γονέων, εκπαιδευτικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τις Σύγχρονες Μορφές Εξαρτήσεων των παιδιών μας και αφετέρου της επανασύστασης της Ένωσης Γονέων του Νομού Κιλκίς, οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων 9ου, Μεγάλης Βρύσης, Παλαιού Αγιονερίου, Ειδικού Σχολείου, 1ου, 3ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα "Σύγχρονες μορφές εξαρτήσεων των παιδιών μας", Σκέψεις – Προβληματισμοί – Προτάσεις, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 17.30, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.