Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Εξ αποστάσεως Φυσική Αγωγή στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκις


Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου
Διευθύντρια του Σχολείου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Η εξ αποστάσεως Φυσική Αγωγή (όπως και όλα τα μαθήματα) στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς πήγε πολύ καλά. Τα παιδιά της Ε΄και ΣΤ΄είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την Άσκηση και τη Υγιεινή Διατροφή, το Ανθρώπινο Σώμα και τις λειτουργίες του, το Βάδην και την Ποδηλασία, την καρδιακή συχνότητα, την αερόβια και αναερόβια άσκηση και τις ιδιότητες της Φυσικής κατάστασης. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 26/5/2020, 9:10 μ.μ.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις 
- Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε κάθειρξη 8 ετών, συνολική φυλάκιση 60 μηνών και χρηματική ποινή 17.500 ευρώ, για σωματεμπορία, μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση, διευκόλυνση ακολασίας, οπλοφορία και οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση.

Οδός Ρεγκούκου στο Κιλκίς: Αν τολμάς προσπάθησε να περάσεις...

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Πολλοί συμπολίτες μας, νομίζουν εσφαλμένα πως ξαφνικά τα βάλαμε με το Δήμαρχο ή τον Αντιπεριφερειάρχη, πως τώρα είδαμε τα τεράστια προβλήματα και λάθη του Κιλκίς, ενώ στο παρελθόν ήμασταν μούγκα. Νομίζουν πως τώρα ξαφνικά γίναμε εμπαθείς ή βαλτοί από κάποιον πολιτικό αντίπαλο κ.τ.λ.

Πρόγραμμα και ωράριο λειτουργίας του Ράντσου Κιλκίς


Ανακοίνωση Ράντσου Κιλκίς
Λόγω της νέας κατάστασης (covid-19), το αναψυκτήριο του Ράντσου Κιλκίς και οι δραστηριότητές του (βόλτα με το άλογο και το πόνι, τοξοβολία, βόλτα με την άμαξα), θα λειτουργήσουν από 2 Ιουνίου.

Στα 1.307 τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία που μπήκαν στην πλατφόρμα προεγγραφής, για το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων»


Με εξαιρετική ανταπόκριση και αποδοχή εξελίσσεται, στις πρώτες επτά ημέρες λειτουργίας της ειδικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo), η προεγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, τα οποία διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων».

Ellinair: Τμηματική επαναφορά πτητικού προγράμματος

Η Ellinair, έτοιμη για πτήσεις στην μετά-Covid-19 εποχή, ανακοινώνει την σταδιακή επαναφορά του προγράμματός της. Η αρχή των καλοκαιρινών πτήσεων θα πραγματοποιηθεί με δρομολόγια εσωτερικού, πιο συγκεκριμένα:

Ο Κιλκισιακός δημιουργεί ποδοσφαιρική ομάδα κορασίδων

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Α.Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδος κορασίδων γεννηθέντων 2006 - 2007 - 2008, οι μικρότερες ηλικίες αγωνίζονται σε μικτά τμήματα ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες στην γυναικεία ομάδα.

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη (Φωτογραφίες)

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πρώτης περιοδείας του εκτός Αττικής, μετά τη μερική άρση των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (26/5/2020)

Από την εταιρεία Delnet -Εμπόριο ειδών διατροφής και προϊόντα κατάψυξης, 1ο χλμ Κιλκίς -Θεσσαλονίκης, ζητείται άτομο για τη θέση εξωτερικού πωλητή με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων (απαραίτητη η προϋπηρεσία).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο παρακάτω mail:
delnettrade@gmail.com

Νυχτερινή Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία σήμερα το βράδυ στους Ναούς του Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Την Τρίτη 26η Μαΐου 2020, παραμονή της Αποδόσεως της μεγάλης εορτής του Πάσχα, θα τελεσθεί νυχτερινή Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία με ώρα έναρξης 10 το βράδυ στους Ιερούς Ναούς:

Δήλωση Δημάρχου Κιλκίς για σύνδεση φυσικού αερίου με οικιακές και εμπορικές καταναλώσεις

Με αφορμή την ένταξη του Κιλκίς στον προγραμματισμό της ΔΕΔΑ για την ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Ε. Αγαθοπούλου: Κατάθεση εγγράφου του ΒηματίΖΩ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσε στις 7 Μαΐου 2020 – με τη μορφή Αναφοράς – προς τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης και Επενδύσεων το έγγραφο του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία νομού Κιλκίς “ΒηματίΖΩ” που περιγράφει τα προβλήματα που προκύπτουν από τις υπουργικές αποφάσεις και τις ΠΝΠ με τις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία του Συλλόγου λόγω της πανδημίας.

Κιλκίς: Έκτακτη διακοπή υδροδότησης

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς ότι, στην περιοχή ανάντη της οδού Σκρα έγινε απρόβλεπτη θραύση του αγωγού ύδρευσης από εταιρεία τοποθέτησης οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροληψία στην ευρύτερη περιοχή άνω της 21ης Ιουνίου.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν αλλοδαπό, έπειτα από τον εντοπισμό του στο πλαίσιο αναζητήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου, για υπόθεση που αφορά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής.

Κιλκίς: Ψώνιζε με κλεμμένη τραπεζική κάρτα

Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (24 Μαΐου 2020), χρησιμοποιώντας κλεμμένη τραπεζική κάρτα ημεδαπού, πραγματοποίησε συναλλαγές σε καταστήματα του Κιλκίς, συνολικής αξίας περίπου 147 ευρώ.

Στις ομορφιές του τόπου μας η Νέα Δήμητρα Κιλκίς

Της Μόνικας Σωτηριάδου
Ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένη μια μέρα όταν αγαπάς τον τόπο σου και ψάχνεις ένα προορισμό να τον επισκεφτείς και να τον ανακαλύψεις. Προορισμός αυτή την φορά το χωριό του νομού  Κιλκίς "Νέα Δήμητρα". Μια διαδρομή πολύ όμορφη και ήσυχη. 

Καρκίνος: Δώρο Θεού

Υπογράφει ο Ανδρέας Κρητικός 
Μέλος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, γεια σας

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν ολοκληρώσετε την ανάγνωση του κειμένου. Δεν τα έχω χαμένα, ούτε και υποκρίνομαι, για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Ευτυχώς ο Άγιος Θεός μού έκανε ένα πολύτιμο δώρο, μού έδωσε τον καρκίνο. Μου το έδωσε, για να με δοκιμάσει.

Στον τηλεμαραθώνιο της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ η ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 από το μεσημέρι και ώρα 12.00- έως και 20.00 ο διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος ενίσχυσης του συλλόγου ΦΛΟΓΑ που βοηθά και στηρίζει παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειες τους.

Συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ν. Κιλκίς
Στο νομό Κιλκίς έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης 23 εκπαιδευτικοί
- ΘΕΟΛΟΓΟΙ 3
- ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 3
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 2
ΦΥΣΙΚΟΙ 4
ΓΑΛΛΙΚΗΣ 1
ΑΓΓΛΙΚΗΣ 3
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 4
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 1
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ (ΤΕ) 1
ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ (ΔΕ) 1

Αποψίλωση και καθαριότητα στο δασάκι του Αγίου Γεωργίου


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Το περιαστικό δάσος του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε χθες στο επίκεντρο της δημόσιας φροντίδας. Ο Δήμος Κιλκίς, με τις Αντιδημαρχίες Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Πρασίνου, Αθλητισμού Νέας Γενιάς Εθελοντισμού και Διά Βίου Μάθησης, το Δασαρχείο Κιλκίς, περιβαλλοντικοί, αθλητικοί φορείς και εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδωσαν ανάσες αναζωογόνησης στο δάσος. Εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα σύνεργα, με αλυσοπρίονα και θρυμματοκοπτικά έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί.