Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Φραγγίδης: Έτσι ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα


O δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης στα ‘’Πέριξ’’ της ΤV100


Λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα με τη δημιουργία κυνοκομείου σκοπεύει να δώσει ο νέος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης. Μιλώντας στα ‘’Πέριξ’’ της ΤV100 τόνισε ότι η βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι στις πρώτες προτεραιότητες του και διαβεβαίωσε τους δημότες ότι θα λειτουργήσει ενωτικά με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την εξωστρέφεια του δήμου.

Δείτε Video από τη γιορτή λήξης μαθημάτων 2019 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Γιορτή λήξης μαθημάτων στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Εκπληκτική η μουσικοχορευτική παράσταση «Στο πανηγύρι του χωριού»


Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού «Ελευθέρια 2019» του Δήμου Κιλκίς, πραγματοποιώντας την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Στο πανηγύρι του χωριού» το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. 

Τσάκωσαν δύο γυναίκες ηλικίας 35 και 61 ετών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (13 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 35 και 61 ετών, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κάτι χαρμόσυνο στο Κιλκίς: 10ήμερο προσφορών στο "Χαρμόσυνο"


Εύκολα τα θέματα στα Λατινικά, απαιτητικά στη Χημεία και στο Α.Ο.Θ.

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης - ΚΔΒΜ1 Κίνητρο Κιλκίς
Οι εξεταζόμενοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών ολοκλήρωσαν τον κύκλο των Πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα με χαμόγελο, καθότι τα θέματα των Λατινικών ήταν αρκετά εύκολα. Κάλυπταν όλο το φάσμα της ύλης, ήταν καλά δομημένα και ένας άρτια προετοιμασμένος μαθητής μπορεί να επιτύχει άριστη βαθμολογία.

Αυτή είναι η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, Βικτωρία Σχοινά


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς με τον Μέγα Χορηγό του VIOZOIKI, εύχονται καλή επιτυχία στην αθλήτρια και τους βοηθούς της για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής, στην κατηγορία Α CEN 2* (120 - 139 χλμ), την Κυριακή 16/06/2019 στην Κατερίνη. 

Κιλκίς: Ξανάνοιξε η τρύπα στην Παπακυριαζή με Δημητράκου

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Κ.Λ.
Ξανάνοιξε η τρύπα στην διασταύρωση μεταξύ των οδών Παπακυριαζή με Δημητράκου. Το θέμα είχε δημοσιευτεί στις 27-4-2019 στη Γνώμη και η ζημία αποκαταστάθηκε (πρόχειρα θα λέγαμε με ένα σακί τσιμέντο και χωρίς καθόλου πίσσα) στις 30-4-2019. Σήμερα μετά από 45 ημέρες περίπου στο ίδιο ακριβώς σημείο η τρύπα ξανάνοιξε!

Συνελήφθη 32χρονος στην Πέλλα για πώληση λαθραίων ποτών

Συνελήφθη, χθες (13 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 32χρονος ημεδαπός, για λαθρεμπορία.

Άμεσα συνελήφθη 56χρονος στο Άγιο Όρος που αφαίρεσε τάματα και αφιερώματα από εικόνα Ιεράς Μονής

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Όρους και των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής που συνέδραμαν τις έρευνες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (13 Ιουνίου 2019) το βράδυ στο Άγιο Όρος, 56χρονος αλλοδαπός και να βρεθούν όλα τα τάματα και αφιερώματα που είχε αφαιρέσει από εικόνα Ιεράς Μονής του Αγίου Όρους.

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψ. Βουλευτή Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργου Αναστασιάδη

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψ. Βουλευτή Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργου Αναστασιάδη

Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς: "Εμείς... φροντίζουμε για την ασφάλειά σας. Εσείς... φροντίστε για τα υπόλοιπα!"

Πανελλαδική διάκριση της ομάδας ρομποτικής του Γυμνασίου Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Γυμνασίου Πολυκάστρου
Τη  2η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία γυμνασίων κατέκτησε η ομάδα ρομποτικής του Γυμνασίου Πολυκάστρου (A.Li.S. Team) στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Physical Computing Ανοιχτών Τεχνολογιών.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 57χρονο για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη προχθές (12 Ιουνίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει 4 αλλοδαπές γυναίκες που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό την διευκόλυνση της εισόδου τους. 

Ανακοίνωση διανομής ειδών Παντοπωλείου από το Δήμο Παιονίας στους ωφελούμενους του Τ.Ε.Β.Α.

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών Παντοπωλείου στους ωφελούμενους του Προγράμματος αυτού, ως εξής:

Αυτά είναι τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παιονίας

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παιονίας 
- Υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων: Τζεβελέκη Ζωή
- Υπεύθυνη Τομέα Δικαιοσύνης & Νέων: Αϊδαρίνη Γαρυφαλιά
- Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Γυναικών: Δασκάλου Χαρίκλεια
- Υπεύθυνος Τομέα Αγροτικού: Κατσαβός Χρήστος
- Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Μαυρίδης Θεοδόσης
Οι παραπάνω μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας, για την οποία έχουν οριστεί με δικαίωμα λόγου και όχι ψήφου.

Ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς στα Ζαχαριάδεια

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Στην μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη, παλιού προπονητή του Ηρακλή, διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και το Καυταντζόγλειο στάδιο το Σάββατο τα 10α Ζαχαριάδεια. Οι αγώνες που διεξήχθησαν στο βοηθητικό στάδιο είχαν μεγάλη συμμετοχή και δεν έλλειψαν οι καλές επιδόσεις παρά τη δυσκολία της μεγάλης θερμοκρασίας που υπήρχε όλη την ημέρα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (14/6/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πρωταθλητής Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς! 
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς στέφθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Μακεδονίας στην Κ12 με το Τμήμα «Ίντερ» καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι του Π.Α.Ο.Δ. (κ.α. 1-1) το απόγευμα του Σαββάτου. Μια τεράστια πραγματικά επιτυχία για την Ακαδημία μας, μιας και συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα.