Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Μελής Οικονομίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μελής Οικονομίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Γεια σου Κιλκίς, 
Είμαι ο Μελής Οικονομίδης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κύπρο. Τελείωσα την Ε.Α.Σ.Α. Θεσσαλονίκης, αποκτώντας το πτυχίο του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και είμαι εν ενεργεία καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Είμαι κάτοικος Κιλκίς τα τελευταία 26 χρόνια και υπηρετώ στο Γυμνάσιο και Λύκειο Χέρσου. 

Video: Εκμάθηση της ποντιακής διαλέκτου στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Εκμάθηση της ποντιακής διαλέκτου στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στο Κιλκίς.

Το Κιλκίς δεν αντέχει άλλο παραμυθάδες


Υπογράφει η Βίκυ Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Εδώ και καιρό που έρχομαι σε επαφή με πολίτες του Κιλκίς, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, μου μετέφεραν ότι δέχθηκαν – άκουσαν πολλές υποσχέσεις από υποψηφίους που θυμίζουν παραμύθια της Χαλιμάς. Κάποιες από αυτές αφορούν προσλήψεις κάποιες πως θα δοθούν έργα σε συγκεκριμένα άτομα και ακόμη άκουσον - άκουσον πως θα δοθεί περιουσία του Δήμου.

Φυσικό αέριο σε κάθε σπίτι της πόλης του Κιλκίς, λέει ο Σούλης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Τη δέσμευση ότι κάθε σπίτι του Κιλκίς θα μπορεί άμεσα να συνδεθεί με το δίκτυο Φυσικού Αερίου, ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου ΓΕΛ Κιλκίς
Με μια εκπληκτική εμφάνιση το 2ο Λύκειο Κιλκίς συνέτριψε 4-1 το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο Στάδιο του Πύργου και η ομάδα του κ. Μούρου θα αντιμετωπίσει το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης.

Παιονία: Εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με την δέουσα επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας. 

Γκουντενούδης: Η Πολιτική μας στον τομέα της Πρόνοιας και της Κοινωνική Προστασίας

Δελτίο τύπου δημοτικού συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή" με υποψ. Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη
➤Παιονία Ισχυρή, αλληλέγγυα, με σταθερότητα και κοινωνική συνοχή 
Επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης, ο δημότης της Παιονίας. 

Κιλκίς: Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων του ΕΣΠΑ στο Επιμελητήριο

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον ΕΦΕΠΑΕ για την ενημέρωση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σχετικά με τις δράσεις ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΠ ΠΚΜ) του ΕΣΠΑ 2014-2020, η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) και το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνουν τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς (Στενημάχου 2), εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων του ΕΣΠΑ, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

Video: Επίσκεψη Δ. Αγαθόπουλου στη ΔΕΥΑ και στον Βιολογικό Καθαρισμό του Κιλκίς


Επίσκεψη Δ. Αγαθόπουλου στη ΔΕΥΑ και στον Βιολογικό Καθαρισμό του Κιλκίς, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

Ερωτηματολόγιο προς τους υποψήφιους Δημάρχους Κιλκίς

Ανακοίνωση Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς
Οι προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Δήμο Κιλκίς, που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και υστερήσεις, τις οποίες οφείλει να καλύψει με γρήγορους ρυθμούς. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι πολίτες να ενημερωθούν από τους υποψηφίους Δημάρχους για τον σχεδιασμό τους και τις δεσμεύσεις τους πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που τους απασχολούν, ώστε να κάνουν την επιλογή τους συνειδητά και με ευθύνη για το μέλλον του τόπου τους.

Άννα Νικολαΐδου: Είμαι υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Άννα Νικολαΐδου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Νικολαΐδου Άννα του Θεόδωρου κατάγομαι από το Χέρσο και εδώ και 16 χρόνια ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς ως πτυχ. Πολιτικός Μηχανικός.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς για την διάσπαση του Δήμου σε τρεις Δήμους


Την εκτίμησή του ότι ο Δήμος Κιλκίς, πρέπει να σπάσει σε τρεις Δήμους, γιατί με τη σημερινή του μορφή δεν είναι καθόλου λειτουργικός, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κιλκίς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "Βεργίνα τηλεόραση" και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Γιασκουλίδη.

Χρήστος Σαρβανίδης και Μπάμπης Αναστασιάδης στο πλευρό του Σούλη καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
«Μαζί με τον Χρήστο Σαρβανίδη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, η Πλαγιά και η Δημοτική Ενότητα Χέρσου ξεφεύγουν από τη μετριότητα και η ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής ξεκινά άμεσα! Γιατί Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!».

Με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη, ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού Παιονία Ισχυρή
Ο τόπος μας έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και κοινωνική αποδοχή. Ένας δυναμικός άνθρωπος, ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης, προστίθεται στο δημοτικό μας συνδυασμό με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή.

Τι είναι η Ευρώπη; Ποιος την κυβερνάει;


Γράφει Αθηνά Αντωνιάδου*
Σε λιγότερο από 2 μήνες καλούμαστε να αποφασίσουμε για την Ευρώπη που θέλουμε, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί σαφείς απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που τίθενται σε κάθε σχετική συζήτηση, από άτομα μάλιστα όλων των ηλικιών.

Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς. Εξελέγησαν οι:

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (28/3/2019)

Η εταιρεία Belplast με έδρα στο Κιλκίς αναζητά Οδηγό για δρομολόγια με φορτηγό 814. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης (3 φορές την βδομάδα).
Δείτε ΕΔΩ.

Στην Κύπρο οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 24 Μαρτίου διεξήχθη ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού - Limassol Marathon 2019. Η διάθεση για ταξίδια και νέες εμπειρίες χαρακτηρίζει τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς. 

Συνέντευξη του υποψηφίου ευρωβουλευτή Ν.Δ. Νίκο Γιαννή στην "Γνώμη Κιλκίς Παιονίας"


Συνέντευξη-Επιμέλεια: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Πως αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή;
Ν.Γ. Την απόφαση αυτή την πήρα πριν από δύο περίπου χρόνια. Δύο λόγοι με ώθησαν σε αυτή. Ο πρώτος ήταν η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ο δεύτερος η βαθιά πίστη μου στον φεντεραλισμό. Είμαι πεπεισμένος ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα μπορούν να δώσουν τη λύση. 

2009-2019: Δέκα χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας www.idomeni.gr


Ανακοίνωση Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Το «μετερίζι» της ανάδειξης της ιστορικότητας, της φυσικής ομορφιάς και των προβλημάτων της περιοχής μας. Οι θέσεις, οι ιδέες και οι κοινωνικές ευαισθησίες της Ομάδας μας μέσα από τις προτάσεις, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας. 

Μία ακόμα δράση της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης, ευαισθητοποιημένη για τo περιβάλλον και για την βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο τόπο μας, προσπαθεί να δίνει λύσεις, στο βαθμό που της αναλογεί, ως ενεργή και δραστήρια ομάδα σε προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος, προωθώντας τον εθελοντισμό και την συνεργασία.

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Παύση Τετάρτου" της Έλλης Φρεγγίδου στον Ιανό

Οι εκδόσεις Κέδρος και ο ΙΑΝΟΣ σε συνεργασία με το κέντρο ψυχοθεραπείας Gestalt σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου «Παύση τετάρτου» την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στις 7 μ.μ. στον Ιανό της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Λαϊκοποντιακή βραδιά στο Δροσάτο Κιλκίς


Video: Ομιλία Μάκη Βορίδη στο Κιλκίς με θέμα "Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές και τα διλήμματα"


Με ομιλητή τον πρώην Υπουργό, Βουλευτή Αττικής και Τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.30 στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς (στο Δημαρχείο Κιλκίς). Το θέμα της ομιλίας ήταν "Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές και τα διλήμματα".