Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας


Ανακοίνωση Συλλόγου 
Ποντίων Νέας Σάντας

Ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας σας καλεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 17:00 σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στο προαύλιο χώρο του Συλλόγου μας, θα φωταγωγήσουμε το δεντράκι μας και θα υπάρχει Άγιος Βασίλης που θα μοιράσει δωράκια σε όλα τα παιδιά.
Σας περιμένουμε όλους.
Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Ευχές Χριστουγέννων από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς



Ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα "Μάντσεστερ" μεταβαίνει στην Αθήνα


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ¨Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα "Μάντσεστερ" μεταβαίνει στην Αθήνα για το κορυφαίο χριστουγεννιάτικο ποδοσφαιρικό τουρνουά. Το Novus Cup διοργανώνεται από τις 27-30 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με την Ακαδημία της πόλης μας να συμμετέχει στην κατηγορία Κ14, βρίσκοντας απέναντί της τις κορυφαίες ακαδημίες της χώρας.

Εορταστικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Λόγω των ημερών, το πρόγραμμα προπονήσεων της Σχολής διαφοροποιείται ως εξής: Δε θα γίνουν προπονήσεις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου λόγω Χριστουγέννων.
Από Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου θα γίνονται προπονήσεις καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00, μέχρι και το άνοιγμα των σχολείων.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα γεμάτο ιππασία 2022.

Μας ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα

Με την ακουαρέλα της αγαπημένης Μάρθας Αθανασιάδου, μέλος της ομάδας ζωγραφικής ενηλίκων της Τέχνης, έργο που φιλοτέχνησε ειδικά για εμάς,  το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εύχεται Χριστούγεννα γεμάτα φως, αγάπη και υγεία για όλο τον κόσμο! Οι μέρες των γιορτών ας είναι το προοίμιο μιας  πιο  ελεύθερης, πιο αισιόδοξης, πιο κοντά στον άνθρωπο ζωής!. 

(Video) Ανοιχτή προπόνηση για γονείς και φίλους, του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο "Οδυσσέας Καμπάνη"

Ανοιχτή προπόνηση για γονείς και φίλους, του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο "Οδυσσέας Καμπάνη", την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Κορωνοϊός (21/12/2021): 6.424 νέα κρούσματα (30 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 77 θάνατοι και 661 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.424, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.044.301 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 211 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.905 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Την Πέμπτη πληρώνει ο ΕΛΓΑ 71 εκατ. € για τον «παγετό Άνοιξη ‘21»


Με απόφαση του Υπουργού κ. Σπήλιου Λιβανού, κατόπιν εισηγήσεως του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου καταβάλλονται την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, 71 εκατομμύρια ευρώ (€) ως εξοφλήσεις αποζημιώσεων τόσο για τον ‘’ΠΑΓΕΤΟΣ ΑΝΟΙΞΗ 2021’’,ο οποίος έπληξε βαρύτατα δενδροκαλλιέργειες στο σύνολο της χώρας , όσο και για ζημίες οι οποίες προκλήθηκαν από άλλες αιτίες στις καλλιέργειες φυτικού και ζωικού κεφαλαίου εντός του έτους 2021.

Δείτε ζωντανά την ιστορικομουσική παράσταση "Ανάθεμα το Καρά-Πουρούν" από τον Ι.Ν. Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων του Κιλκίς

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 21/12/2021, 3:29 μ.μ


Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (20 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξε οικία από όπου αφαίρεσε δύο τσάντες που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 

Ευχές Χριστουγέννων από τον Γιώργο Αναστασιάδη



Επίσκεψη νέου Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Βαρθολομαίου, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Επίσκεψη νέου Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Βαρθολομαίου, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021.

Ευχές Χριστουγέννων από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντά



Χριστούγεννα στα όμορφα χωριά μας


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου

Αν θέλουμε να νιώσουμε διαφορετικά και ουσιαστικά Χριστούγεννα δεν έχουμε παρά να πάμε μια βόλτα στα όμορφα χωριά μας. 
Οι εκκλησίες έχουν λίγους πιστούς και οι Ιερείς κάνουν μεγάλο αγώνα να περάσουν στον κόσμο την ευχή "Καλά Χριστούγεννα".