Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΚΔΑΠ "Αίας Κιλκίς": Καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών σας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΙΑΣ δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

2 Χρυσά βραβεία Taste Olymp Awards 2017 για τα αποστάγματα Τυρνάβου

Το εκλεκτό προϊόν παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος κατέκτησε το Χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης και επίσης, το Ούζο Κατσάρος κατέκτησε το Χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης στον εξαιρετικά απαιτητικό διαγωνισμό Taste Olymp Awards.

Αυτό το βούτυρο είναι μη κανονικό και νοθευμένο

Ανάκληση «ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ» Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γ.Χ.Κ., κατά την διενέργεια ελέγχων,

Κοινωφελής εργασία στο κέντρο φιλοξενίας Νέας Καβάλας του Δήμου Παιονίας

Ξεκίνησε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 54 θέσεις πλήρους απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (Β΄κύκλος) στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Νέας Καβάλας στο Δήμο Παιονίας

"Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Ερμή Τερπύλλου"

"Η Διοίκηση του Κιλκισιακού ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Ερμή Τερπύλλου, για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία που έτυχαν οι παράγοντες και η δεύτερη ομάδα μας, στον φιλικό αγώνα της Πέμπτης.

Βεργίδης, Θωμαϊδης στον επισκέψιμο πλέον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού

Δελτίο τύπου Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 με σκοπό τη συμμετοχή στην εκδήλωση παρουσίασης του χώρου μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις οπότε και θα παραδοθεί στο κοινό ως επισκέψιμος.

ΔΕΥΑΚ: "Ζητούμε από τους Κιλκισιώτες συγγνώμη για την ταλαιπωρία"

Δελτίο τύπου Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς
Οι συχνές διακοπές υδροδότησης που παρατηρήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στην οδό Περικλέους, σε τμήματα των οδών Αριστοτέλους, Πλάτωνος, Αριστείδου, Διογένους, Σωκράτους και στην Περιοχή του 5ου σχολείου Κιλκίς, οφείλονται σε επιβεβλημένες εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου που είναι από σωλήνες πολυαιθυλενίου με το υπάρχον δίκτυο παλαιό δίκτυο από αμίαντο.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και επί της Επαρχιακής Οδού 3

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Θεσσαλονίκης - Πυλαίας - Πανοράματος - Διασταύρωση Χορτιάτη) θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Καφεΐνη, αθλητισμός και απόδοση


Του Κώστα Πουντζουκίδη
Η καφεΐνη είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται σε πολλές από τις τροφές και ποτά που καταναλώνουμε καθημερινά (καφές, τσάι, σοκολάτα, χυμοί με καφεΐνη).

Θέση εργασίας στην Kleemann Κιλκίς (28/7/2017)

Ο όμιλος εταιριών Kleemann στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς επιθυμεί να προσλάβει για το Τμήμα Πωλήσεων Εξαγωγών, 1 German Speaking Account Manager.
Δείτε ΕΔΩ